2821
2789
عنوان

روتین پوستی

73 بازدید | 11 پست

خانما من فوم شستشو درمالیفت پوست چرب گرفتم نمی‌دونم چرا اطراف بینی و دهانمو خشک کرده پوستم چرب و کمی جوش و منافذ داره 

می‌خوام سرم بیتروی بگیرم برا منافذم خوبه؟

آبرسان پوست چرب نواکنه و مرطوب کننده درمالیفت چطوری هس بنظرتون ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه پوست ام چرب ؟؟روغن میگن برا پوست چرب خوب نیس

والاه منم پوستم چربه سیاهدانه تمام منافذ بسته مثل آینه شده پوستم البته من ۴ ماهه هر شب میزنم 

مرطوب کننده پوست هست

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

واقعاً ؟؟

بله عزیزم نت هست 

امتحان کن نتیجه رو بگو 

البته دست‌ساز بگیر نه شرکتی

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

هنوز نگرفتم قراره اونارو بگیرم آبرسان اره بعد لایه برداری پوست میزنند بعد مرطوب کننده

من به این خاطر که گفتین پوستتون بعد شستشو خشک شده ، پرسیدم که آبرسان زدین بعدش یا نه ؟ 

طبیعیه خشک شدن ی سری از نواحی صورت ،بعدش اگه آبرسان استفاده بشه ، اوکیه .

« اگه احساس کشیدگی زیادی کردین غیر طبیعی میشه »

دست ساز از کجا بگیرم عطاری ها دارن

عطاری هایی که روغن گیری دارن 

هر شب موقع خواب اندازه ۴ قطره به گونه ها و پیشونی بزن حتی میتونی ابرو ومژه بزنی

راستی برق ها خاموش کن تو روشنایی نخواب پوستت سبزه نشه

من به این خاطر که گفتین پوستتون بعد شستشو خشک شده ، پرسیدم که آبرسان زدین بعدش یا نه ؟ طبیعیه خشک شد ...

ن بعد فوم آبرسان نزدم مرطوب کننده ساده زدم فقط یکم احساس کشیدگی میکردم اونم بعد زدن مرطوب کننده اوکی میشدم اما چند روز بعد یه روز دوبار استفاده کردم از فوم چون ماسک سفیده تخم مرغ گذاشته بودم بعد اون خشک شد