2777
2789
عنوان

ازمون رانندگی

52 بازدید | 5 پست

بچه ها من فقط با ماشین مربی ام تمرین کردم یعنی همیشه بهم میگه اینکارو کن اونکارو کن میترسم برا ازمون خودم تنها بشینم مغزم استپ کنم یا اصلا حس میکنم بدون مربی نمیتونم😭

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

نگران نباش خیلیا اینطورین، من میرفتم برای امتحان یه خانومه بود دفعه هشتمش بود میومد ازمون، بعضیا هم دفعه دوم سوم قبولن. فقط هم استرس باعث قبول نشدنه

با نسیمی دفتر ایام بر هم میخورد..
نگران نباش خیلیا اینطورین، من میرفتم برای امتحان یه خانومه بود دفعه هشتمش بود میومد ازمون، بعضیا هم ...

اخه مربیا خیلی استرس میدن عقده ای ان مربی من میگه همش میخوام ازت ایراد بگیرم بعد میخنده روانی

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه مربیا خیلی استرس میدن عقده ای ان مربی من میگه همش میخوام ازت ایراد بگیرم بعد میخنده روانی

اونو ولش کن ، اگه هم قبول نشدی مجبور شدی دوباره کلاس تک‌جلسه‌ای برداری با یه مربی دیگه بردار

با نسیمی دفتر ایام بر هم میخورد..

ببین هر کاری میکنی عجله نکن کسی از تو توقع سریع و فرزبودن و شوفری نداره خب گاهی افسر هی سعی میکنه هولت کنه تا ببینه چیکار میکنی ولی تو باید نادیده بگیری کثلا میگه سریع باش خانوم داره ماشین میاد برو بروو ...تو اینجا کار خودتو بکن مهم اینه اصولی انجام بدی این یک 

دو اینکه رازش اینه وانمود کنی همه چیو میدونی و ماهری مثلا هی با بقیه که اومدن صحبت نکن بگی من استرس دارم اونا بدتر استرس میدن 

سه اینکه یسریا هر چقدرم خوب باشی دفعه اول قبولت نمیکنن یه روتیینه عادیه و اصلا برات مهم نباشه مهم اینه تهش گواهینامتو میگیری و ثبت نمیشه چند بار آزمون دادی چه دفعه اول چه چهارم  

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای