2777
2789
عنوان

همسرمو بسته بودن و امروز فهمیدم

3863 بازدید | 102 پست

ب مدت دوسه ماهه با همسرم مدااااوم‌دعوا داریمو الکی الکی ازهم‌بدمون میاد اصلللااااا بهم اهمیت نمیداد این مدت از لحاظ ج نسیم صفر بخدا اصلا قیافه من تو صد نفر مشخصه تعریف خودم نمیکنم خداشاهده ولی میگم ک زشت نیستم موهامو بلوند میکنم چشام رنگیه قدم بلنده توپرم پوستم سفیده خودم ارومم مهربونم ب خودم خیلی میرسم شوهرمم ۱۱سال دنبالم بود تا بهم رسیدیم پس دلیلی نمیدیدم‌دوسال بعد ازدواجم اینهمه نادیده گرفته شم اینقد باخودم کلنجار رفتم تااینکه ازیه نفر شنیدم احتمالا شوهرتو بستن بروت چون خیلی عجیبه ن محبت نه هیچی اخه انگار ازم بدش میاومد بدشم نمیاومد من گنگ بودم واقعا

امروز ی …نویس بهم گفت این همسرت قبلا زن داشته گفتم اره گفت دعای سیاهی کرده ازت و شوهرتم بسته هم از لحاظ ج نسی هم شغلی هم رزق.  دقیقا شوهرمم ی ماهه اموالش بخاطر ی کار جزئی کوچیک توقیف ی قرون کار نکرده گفت دوس داری د ع ا براش بگیر منم گرفتم اومدم انجام بدم…

هرچه دادم به اوحلالش باد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اینجاش خنده داره واقعا

خونه مامانم بودم با داداش کوچیکم ب گشتم‌خونم باشوهرم هماهنگ کردم گفت من تاشب برنمیگردم منم با خیال راحت رفتم چیزرو بسوزونم تو خونه😂😂😂😂😂رو شعله بود داشت میسوخت زنگ زد گف نزدیکم میام خونه کار دارم واااای منو میگی عجله ای سوزوندمشو خاکسترشو برداشتم بریزم جلودر بااب گفت چیه اون گفتم سیگار کشیدم😐😐😐گفت چیزی زدی😂😂سیگار اینشکلیه یا من گوشام‌درازه دختره جادوگر😂😂😂😂😂

هرچه دادم به اوحلالش باد

بعضی وقتها آدم شک می کنه الان سال 2024 ه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

ب دعا و جادو اعتقاد دارم .ولی ازشون دعانگیر چون بدتر سنگینی میاره ...خودت ۴۰روز سوره بقره را گوش بده و روزی صد مرتبه استغفرالله ، صلوات بفرست ....اول هرماه هم صدقه بده و یه خروس سیاه هم بکش.

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
فقط اینجاش خنده داره واقعاخونه مامانم بودم با داداش کوچیکم ب گشتم‌خونم باشوهرم هماهنگ کردم گفت من تا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

لا این کامنت شارژ شدم تا فردا

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .