2777
2789
عنوان

یک و پونصد کتاب بخرم گرونه یا نه

244 بازدید | 16 پست

میخوام یک و پونصد بدم کتاب بخرم .. چند ماه پیش دست دومش رو دیدم که پونصد تومن کمتر بود ولی اون موقع پول‌نداشتم نشد بخرم ... الانم خیلی صبرکردم که ببینم دوباره ارزون تر هست یا نه ولی نیتس انگار میترسم دیرتر بخرم گرون هم بشه

حالا مشکلم اینه که موندم اصلا بخرم کتاب رو یا پی دی اف بخونم ... چه کار دیگه ای میشه کرد با یک و پونصد؟؟

از دیوار بخر خیلی کتاباشون نو هست بعضی ها 

پی دی اف اذیت میشی 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

اگر کتاب درسیه نسخه pdf خیلی اذیت میکنه. 

ترجیح من کتاب فیزیکی هست 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دیوار بخر خیلی کتاباشون نو هست بعضی ها پی دی اف اذیت میشی

کتابی نیست که همه جا پیدا بشه کلا یه فروشگاه داره که یوقتایی اونایی که خریدن میان میفروشنش دوباره 

کتاب فیزیکی راحت تره عزیزم

بازم میتونی جلد درسنامه رو بخری

جلد پاسخنامه با پی دی اف

یا ببینی اگه به صرفه تر در میاد یه جلد رو پرینت بگیری

من کنکورو تموم کردم

چند تا کتاب دارم واسه فروش

دوست داشتی بهم بگو

ریاضی جامع مهر و ماه، چاپ ۴۰۱، ۴۵۰ تومن

شیمی جامع خیلی سبز، چاپ ۴۰۰، ۲۵۰ تومن

زیست دهم میکرو، چاپ ۴۰۰، ۱۵۰ تومن

زیست یازدهم خیلی سبز، چاپ ۹۸، ۵۰ تومن

واسه خوب کردن حال آدما لازم نیست حتما دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه:)
کتابی نیست که همه جا پیدا بشه کلا یه فروشگاه داره که یوقتایی اونایی که خریدن میان میفروشنش دوباره

الان متوجه شدم 

کتاب درسی نیست 

برای کتاب رمان حیفه هزینه کنی بگرد پی دی افشو پیدا کن چون قرار نیست دوباره بخونیش که 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

اگه پی دی افش هست همونو بخون .

اسم کتاب چیه؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
الان متوجه شدم کتاب درسی نیست برای کتاب رمان حیفه هزینه کنی بگرد پی دی افشو پیدا کن چون قرار نیست دو ...

خب رمان قشنگ باشه ادم چندبار میخونه 

بعد خیلی طولانیه اخه چشمم در میاد🤧🥲