2777
2789
عنوان

جدایی

154 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من بخاطر خیانت شوهرم تصمیم به جدایی گرفتم با وکیل هم حرف زدم اونم میگه بهترین راه جداییه ولی به زندگی بعدش هم باید فکر کنی ...

خانوادم همه میگن ما همه جوره پشتتیم و تنهات نمی‌ذاریم...ولی منِ خاک بر سر همش بفکر بچم هستم که حسرت داشتن پدر مادر کنار هم بمونه روی دلش ...واقعا حالم بده همه ی وجودم درد می‌کنه بدنم انگار لمس شده فقط دلم میخواد چند روز بخوابم و بعد بلند بشم ببینم هیچی نیست ...از تجربه هاتون بگید بچه بدون پدر بزرگ کردن سخته می‌دونم 

من ارشد روانشناسی میخونم 

استادم اونروز میگفت تحت هیچ شرایطی اجازه ندید بگن این ذلیله علیله بدبخته بزنیم تو سرش و هربلایی سرش بیاریم باز میمونه 

میگفت برای خودتون ارزش قائل بشید کسی که خیانت کرد لایق بخشش نیست تو صندلی قربانی نشینید

به خودتون بگید من قربانی نمیشم من اجازه نمیدم من رو له کنند من تو خونه مردم کلفتی میکنم اما زیر بار همچین زندگی نمیرم و بچمو خودم بزرگ میکنم و همه جور پشتشم 

ای که دستت میرسد کاری بکن...

خوب اگر بار اولی هست که خطا کرده و واقعا پشیمون شده همسرت و بقیه چیزاش اکی هست 

کمی طاقچه بالا بزار مثلا حق طلاق محضری بگیر یا نصف خونه به نام خودت بزن و ی فرصت دیگه بهش بده اگر خدای نکرده تکرار کرد دیگه کوتاه نیا ولی اگر واقعا توبه کرد و اکی بود زندگی کن هم بخاطر بچت و هم خودت 

تو جامعه مذخرف ما اصلا آینده جالبی برای خانم مطعلقه نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفت اون بچه اخرش که بزرگ میشه میگه نه تو باید میرفتی همچین زندگی رو بخاطر من تحمل نمیکردی 

و هیچوووووقت به فرزندتون نگید که من بخاطر تو تحمل کردم اون بچه هیچ گناهی نداره 

من ارشد روانشناسی میخونم استادم اونروز میگفت تحت هیچ شرایطی اجازه ندید بگن این ذلیله علیله بدبخته بز ...

بخدا شعار درس و دانشگاه با واقعیت جامعه خیلی فرق داره 

منم ارشد روانشناسی دارم میخونم 

معلم هستم حاشیه شهر میبینم دانش آموزانی که والدینشان جدا شدند چه مشکلاتی دارند به خصوص خود مادر داغون میشه یک تنه 

مگر شغل عالی خونه درآمد خیلی خوب داشته باشه بتونه از پس زندگی بربیاد

خوب اگر بار اولی هست که خطا کرده و واقعا پشیمون شده همسرت و بقیه چیزاش اکی هست کمی طاقچه بالا بزار م ...

همین دیگه انقدر رو دادیم ب۶ این مردا انقدر فرصت دادیم فکر میکنن ما خیلی بدبختیم و علیل ذلیلیم

خوب اگر بار اولی هست که خطا کرده و واقعا پشیمون شده همسرت و بقیه چیزاش اکی هست کمی طاقچه بالا بزار م ...

انقدر پروعه که اصلا برو خودش نمیاره با اینکه می‌دونه من متوجه شدم منم فعلا چیزی به خودش نگفتم ..‌و اصلا پشیمون نیست به رفیقش میگفت آدم تا یه خونه پیدا نکنه خونه خودشو ول نمیکنه بره 

بخدا شعار درس و دانشگاه با واقعیت جامعه خیلی فرق داره منم ارشد روانشناسی دارم میخونم معلم هستم حاشیه ...

چون‌پایه قوی نیست چون مادر ضعیفه چون عادت کردن به یکی دیکه وابسته بشن 

بیاین فرهنگ سازی کنیم که ما زنا خیلی قری تر از این حرفاییم

همین دیگه انقدر رو دادیم ب۶ این مردا انقدر فرصت دادیم فکر میکنن ما خیلی بدبختیم و علیل ذلیلیم

الان ب نظر من  هدف باید این باشه استارتر تصمیم درست بگیره نه تنبیه شوهرش 

والا مردا همه عوضی هستن مگر عکسش ثابت بشه 

با شعار نمیشه زندگی چرخوند اونم ی زن تنها

ب نظر من اگر بقیه شرایط شوهرش اکی هست یک بار فرصت بخشش بده ضرر نمیکنه دیدم که میگم 

اگر شوهرت اعتقاد داره برید کربلا یا مشهد

خداوکیلی خیلی تاثیر داره

نسنجیده و هیجانی زندگیتو خراب نکن

الان ب نظر من هدف باید این باشه استارتر تصمیم درست بگیره نه تنبیه شوهرش والا مردا همه عوضی هستن مگر ...

هرکس یه عقیده ای داره شوهر من فقط یک بار خیانت کنه من تحت هیچ شرایطی نمیبخشم و اون زندگی رو تموم میکنم 

اگه به کربلا و مشهد بود به من یدونه اولاد میدادن عزیزم 

من خیلی التماسشون کردم خیلی

بخدا شعار درس و دانشگاه با واقعیت جامعه خیلی فرق داره منم ارشد روانشناسی دارم میخونم معلم هستم حاشیه ...

من خونه رو میتونم ازش بگیرم کار هم می‌دونم میتونم درآمد خوبی داشته باشم درسته سخته ولی میشه ...فقط از حسرتهای بچم میترسم 

چون‌پایه قوی نیست چون مادر ضعیفه چون عادت کردن به یکی دیکه وابسته بشن بیاین فرهنگ سازی کنیم که ما زن ...

بازم شعاره اینا 

اجاره خونه و هزار خرج دیگه بماند 

دید بدی که تو جامعه ب زن متعلقه دارند هم بماند 

بعدشم اگر اعتیاد و فقر و کتک کاری و فحاشی همسرش داره خیلی رو بچه تاثیر می‌زاره ولی می‌تونه این مورد شوهرش رو پنهانی نگه داره واصلا بچه نفهمه اگر بقیه موارد هم با خیانت هست جدابشه

انقدر پروعه که اصلا برو خودش نمیاره با اینکه می‌دونه من متوجه شدم منم فعلا چیزی به خودش نگفتم ..‌و ا ...

خوب پس این آدم لیاقت نداره 

ولی من مردی میشناسم که واقعا شیطون گولش زده بود و بعدش توبه کرد وهرسال پیاده روی اربعین می‌ره به کفاره گناهش 

برای زن و بچه هایش جون میده و فقط مسیر کارتاخونه می‌ره میاد و پول دستی از زنش میگیره 

این معنای واقعی توبه هست