2777
2789

عزیز من چندماه پیش قصد داشتم ازهمدان به پرند برم 

پرند فاز ۲تا ۴خوبه ولی گرون وفازهای بعدیش ارزون ولی امکانات نیست حقیقت آنقدر آرومه ارومیه فاز شش اونهمه اذیتت میکنه واحساس میکنی کسی نیست 

به تهران یکساعت راهه اگه ترافیک نباشه ۵۰ دقیقه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساکن پرند نیستم اما رفتم اونجا بودم چند روزی خیلی بده من از خدام بود زود بزنم بیرون اما به جاش رباط ...

ببخشید فاز چند بودین شما؟؟؟

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞 
والا برعکسه شهر پرند انگار خاک مرده ریختی توش خفه هست اما رباط کریم خیلی بهتره تا پرند

شما برعکس داری میگی کاملا الان از تهران میان‌پرند بعد شما میگی رباط کریم؟؟؟؟

والا برعکسه شهر پرند انگار خاک مرده ریختی توش خفه هست اما رباط کریم خیلی بهتره تا پرند

پرند تا صبح بچرخی چراغا روشنه و خاموشی نداره 

حالا اگه شما تعصب رباطو میکشی دیگه بحثی ندارم

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری
شما برعکس داری میگی کاملا الان از تهران میان‌پرند بعد شما میگی رباط کریم؟؟؟؟

جناب من حال هواش گفتم که خفس انگار خاک مرده ریختن 

اما رباط کریم اونطور حال و هوا رو نداره خیلی بهتره از نظر من 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»

جناب من حال هواش گفتم که خفس انگار خاک مرده ریختن اما رباط کریم اونطور حال و هوا رو نداره خیلی بهتره ...

نظر شماس این ولی مرکز خرید و جاهایی ک پرند داره رباط کریم اصلا نداره

پرند تا صبح بچرخی چراغا روشنه و خاموشی نداره حالا اگه شما تعصب رباطو میکشی دیگه بحثی ندارم

من در حد چند روز پرند و رباط کریم بودم تعصب ندارم اینطور حسی گرفتم از پرند که خاک مرده ریختن روش اما رباط کریم نه 

نظر شماس این ولی مرکز خرید و جاهایی ک پرند داره رباط کریم اصلا نداره

بله نظر منه چون همچین حسی داشتم تعصب هم ندارم در حد چند روزی که هم پرند بودم هم رباط کریم حس و حال خودمو گفتم و حاضرم نیستم پرند رو برای سکونت انتخاب کنم مشکلیه؟؟