2777
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 21 پست
اونقدر به همه توصیش کردم باورکن دیگه حوصله ندارم یکساعت توجیح کنم دانه اسپند وسس وروغن واسپری واتو م ...

اره عزیزم منم همه این راهها رو رفتم دو یا سه سال پیش بود نزدیک یه سال درگیری فقط همین قطره نجاتم داد 

👈👈👈لینک کانال تجربه های عالی طبی تنها مسیر.... https://eitaa.com/joinchat/1953170230Ca03c27ccdc👉👉👉  روی لینک نگه دارین ابی میشه... یا درخواست 🤝 بدین براتون لینک بزارم👎👎

ببین این کارایی که میگم رو بکن

موهاتو دوبار رنگ کن پشت سر هم یکی امروز یکی فردا 

بعدش تو حموم به همه جای موهات نرم کننده بزن خیلی زیاد تا لیز بشه ، شانه نیم دایره فلزی که اندازه کف دسته بخر قیمتیم نداره  موهاتو دو قسمت کن از ریشه همه موهارو شونه کن خودت میبینی چقد تخم و شپش میاد رو شونه انقد شونه کن تا چیزی نبینی ، اومدی بیرون روزی چنبار باید با اون شونه شونه کنی تا همه تخما در بیاد اگه یدونه تخم بمونه باز سرت پر میشه نباید تنبلی کنی 

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم منم همه این راهها رو رفتم دو یا سه سال پیش بود نزدیک یه سال درگیری فقط همین قطره نجاتم داد

من بدبخت خودمو دوتا دخترم وپسرمم الوده شدیم هررررروزمیبردم حمام هربچه یه قوطی نرم کننده میریختم وزیر دوش هر بچه 45دقیقه شونه میزدم جهنم بود زندگیم کمر وجون برام نموند فقط فقط قطره نجاتم داد

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

این روغنی که می گید این شکلی بود

اره عزیزم... از غرفه دارای برتر بخر... 

👈👈👈لینک کانال تجربه های عالی طبی تنها مسیر.... https://eitaa.com/joinchat/1953170230Ca03c27ccdc👉👉👉  روی لینک نگه دارین ابی میشه... یا درخواست 🤝 بدین براتون لینک بزارم👎👎