۵ ماه پیش متوجه شدم که شپش دارم همه کار کردم شامپو نلا خریدم تاج زدم روغن زیتون زدم روغن هر نوع روغن زدم تاید روغن مایونز اسپند وهامم کوتاه کردم حتی تخمهارم از رو سرم جدا کردم حالا که دوباره مدرسهها شروع شده بهم گفتن شپش داری واقعا نمیدونم چیکار کنم موهامم از پایین گردنمه هر کاری بگی انجام دادم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حوصله توضیح ندارم یک کلام قطره کیمیا از باسلام سفارش بده .....تجربه ام از اونجاس سه تا بچه با موهای بلند تو مدرسه الوده شدن تماااااممممممم راهای صنعنی وسنتی رو رفتم فقطططط راحت بی دردسر حتی نیاز نیست بری حمام یا ملحفه بشوری
لطفا لایک نکنید💗 شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....
از این بزن هم خودم هم خواهرزادم زدیم دیگ بعدش هیچی نبود
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
اونقدر به همه توصیش کردم باورکن دیگه حوصله ندارم یکساعت توجیح کنم دانه اسپند وسس وروغن واسپری واتو مو رنگ مو وسرکه وسم مورچه و شامپو مخصوص داروخانه وپاکسازی بادست همه رو امتحان کردم ونتیجه نداد فقط این قطره چندساله هر شش ماه یکی میخرم میزارم خونه حتی بدون استفاده
لطفا لایک نکنید💗 شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....