2777
2789
عنوان

تغییر رشته

88 بازدید | 12 پست

سلام یازدهم تجربیم 

میخام تغییر رشته بدم چون واقعا دیگه نمیکشم نمی‌دونم چکار کنم کاش نهاییا رو برمیداشتن من پتانسیل اینکه ده خط حفظ کنم رو ندارم واقعا

محاسباتم عالیه ولی حفظیاتم افتضاحه

برم حسابداری گردشگری یا طراحی و دوخت؟؟؟

به محاسبات و ریاضی علاقه خیلی زیادی دارم به نظرتون کدوم با روحیه من سازگار تره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوبه که آزادی داری و میتونی مستقل تصمیم بگیریوضعیتم شبیه توعهموفق باشی

رشتت تجربیه؟؟؟

اگه علاقه نداری پا فشاری کن و برو دنبال علاقت

من به تخصصیا علاقه دارم ولی عمومیا رو مخن دارم روانی میشم تو مغزم نمیره

رشتت تجربیه؟؟؟اگه علاقه نداری پا فشاری کن و برو دنبال علاقتمن به تخصصیا علاقه دارم ولی عمومیا رو مخن ...

اره اصلا نمیدونم چی میخوام حتی بهش فکرم نکردم ولی مجبورم بمونم . به هیچیم علاقه ندارم . درس روانمو نابود کرد ، الان دارم دارو مصرف میکنم ولی بازم مجبورم ادامه بدم

💕💫
اره اصلا نمیدونم چی میخوام حتی بهش فکرم نکردم ولی مجبورم بمونم . به هیچیم علاقه ندارم . درس روانمو ن ...

بمیرم برات 

دقیقا منم افسردگی گرفتم درسمو نمی‌خونم کارای دیگه رو هم انجام نمیدم چون درس دارم اصلا یه حس مزخرفی دارم خوشبحال بچه های هنرستان و کارو دانش.... 

بمیرم برات دقیقا منم افسردگی گرفتم درسمو نمی‌خونم کارای دیگه رو هم انجام نمیدم چون درس دارم اصلا یه ...

دقیقا دقیقا خود منی ، اونا دارن به معنای واقعی کلمه زندگی میکنن

ما ها در آخر یه مشت دکتر مهندس روانی افسرده میشیم

💕💫
دقیقا دقیقا خود منی ، اونا دارن به معنای واقعی کلمه زندگی میکننما ها در آخر یه مشت دکتر مهندس روانی ...

همون دکتر مهندسم نمیشیم بخداااااا فقط یه مشت افسرده میشیم به امید دکتر و مهندس شدن.....