2777
2789

این نامزد من خیلی تنومنده یعنی ۱۸۵ قد با وزن ۹۷ کیلو بعد وقتی میشینه یه عادت داره میگه دستامو بگیر بلند کن 

منم میگفتم نمیتونم چون همش پنجاه و دو کیلوام یبار گفتم گناه داره حالا بذار دستاشو بگیرم بلند بشه اونم همه وزنش رو انداخته بود رو من وسط راه دیدم سنگینه ولش کردم با کمر خورد به دیوار 😎 منم این وسط خندم گرفته بود. بعد خواهر شوهرم اومد گفت واااای چه وحشتناک اگه داداشم قطع نخاع شده بود چی منم خیلی حرصم گرفته بود آروم گفتم  خب به کتفم اون شنید و بعد بهم گفت گستاخ منم کیفم رو برداشتم اومدم خونه خودمون  الآنم با هم قهریم هنوز حالا قراره آخر هفته ببینمش چه برخوردی کنم 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنسل کن اخر‌هفته رو ب‌اون چه مربوطه دخالت میکنه ب نشونه اعتراض نبینش این هفته

اره واقعا خود نامزدم می‌خندید اون اومده میگه وااای

راستی با کلمه گستاخ یاد دعوای پسر خاله م با داداشش افتادم.

اون به این گفته بود گستاخ ،

اینم متوجه نشده بود چی گفته ، برگشته بود گفته بود ق ر م س ا ق خودتی.

بزن بزن کرده بودن

👨‍🎓دانشجوی ترم دوم دوره کارشناسی دانشگاه نی نی سایت؛ ورودی بهمن ۱۴۰۲🔹️اینجا یه جامعه مدنیه و بر عکس تصورات همه فقط سایت بارداری و زنان نیس؛ خود سایت هم حضور آقایون رو به رسمیت شناخته؛ پس لطفا هی نگین آقایون اینجا مریضن، ضعیفن، آبجی خودمونن 😊؛ قبول دارم آدم های مریض هم وجود دارن.🔋محترم، مهربون ، اما اندکی لوس و شوخ طبع هستم ⚠️مطلقا به هیچکی درخواست دوستی نمیدم؛ اگه کسی نیاز داشت تجارب و اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بذاریم، خودش پیشقدم بشه🔸️.خیلی اتفاقی اومدم اینجا، خوشم اومد، ماندگار شدم. 🔹️خیلی خوشم میاد خانما تو هر کاری با هم مشورت می کنن، سعی می کنم منم این الگو رو در زندگیم پیاده کنم 🌱 طلاق، بابای آینده دخترکی به نام رُکسی 😇😘

معنیش یه چیزی تواین مایه هاست که به درک که قطع نخاع بشه واینا

آهان اره خب چون با یه به دیوار خوردن کسی قطع نخاع نمیشه الکی میخواست جو بده

معنیش بده ؟ آخه دیسکم داشت میزد بیرون بعد به فکر اونه

والا یا تاپیک فیکه

یا شیرین میزنی

یا حرف حواهرشوهرت درسته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

درست اون دخالت کرده ولی خو شما وقتی اینجور جواب میدی توقع همچین حرفیم باید داشته باشی دیگه

وقتی دخالت می‌کنه اونم بیجا باید جوابش رو بدم  من تا حالا نشده تو روابط اون و شوهرش دخالت کنم 

اصلا خیلی آروم خورد به دیوار میگه میخوای داداشم قطع نخاع کنی ؟ خیلی رو مخ بود خداییش