بچها طبق معمول ساعت ۱۱ شب گفت خابم میاد گرفت خابید بعد من وقتی بهابم دیگه توپم بیدارم نمیکنه با یه پیج فیک به پیج کاریش پیام داده بودم ببینم شبایی که میخابه یا بمن میگه اف بودم واقعا افه دیدم جواب داد ولی نمیتونم پیدا کنم کجا داره خیانت میکنه میشه یکی راهنماییم کنه اگه فکری ب ذهنتون میرسه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آدم خیانت کار با آشغال فرقی نمیکنه . اگه یه پلاستیک زباله گوشه خونتون افتاده باشه چیکار میکنی؟ نگاه ...
حرفت درسته ولی خیلی رویایی چون هیچکس نمیتونه با یکسری نشونه ها برای خودش داستان درست کنه و خانواده ها رو مطلع کنه باید پیدا کنم مخصوصن اینکه خیلی کوبیده تو سرم ک تو بدلی
برو تو قسمت تنظیماتش ببین آره همه برنامه هارو خودتم داشته باش
نه اینقد خنگ نیست میدونه من خیلی تیزم هر چیزی هست من از وجود اون اکانت خبر ندارم حتا یه کاری کرده وقتی فیلترشکن وصل میکنه واتساپ دو تیک نمیخوره ینی هیچ جوره نمیتونم بفهمم داره چیکار میکنه