2777
2789

بچها طبق معمول ساعت ۱۱ شب گفت خابم میاد گرفت خابید بعد من وقتی بهابم دیگه توپم بیدارم نمیکنه با یه پیج فیک به پیج کاریش پیام داده بودم ببینم شبایی که میخابه یا بمن میگه اف بودم واقعا افه دیدم جواب داد ولی نمیتونم پیدا کنم کجا داره خیانت میکنه میشه یکی راهنماییم کنه اگه فکری ب ذهنتون میرسه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم خیانت کار با آشغال فرقی نمیکنه . اگه یه پلاستیک زباله گوشه خونتون افتاده باشه چیکار میکنی؟ نگاه نمیکنی داخل زباله چیه میذاری دم کوچه .

با آدم خیانتکار هم باید اینطور رفتار کرد . مهم نیست با کی و چطور خیانت کرده ، فقط سریعا باید بندازیش بره .

آدم خیانت کار با آشغال فرقی نمیکنه . اگه یه پلاستیک زباله گوشه خونتون افتاده باشه چیکار میکنی؟ نگاه ...

حرفت درسته ولی خیلی رویایی چون هیچکس نمیتونه با یکسری نشونه ها برای خودش داستان درست کنه و خانواده ها رو مطلع کنه باید پیدا کنم مخصوصن اینکه خیلی کوبیده تو سرم ک تو بدلی

حرفت درسته ولی خیلی رویایی چون هیچکس نمیتونه با یکسری نشونه ها برای خودش داستان درست کنه و خانواده ه ...

اوف . شوهرته . من فکر کردم دوست پسره . تو عقد هستید حتما که پیام میدید . 

برو تو قسمت تنظیماتش ببین آره همه برنامه هارو خودتم داشته باش

نه اینقد خنگ نیست میدونه من خیلی تیزم هر چیزی هست من از وجود اون اکانت خبر ندارم حتا یه کاری کرده وقتی فی‌لترش‌کن وصل میکنه واتساپ دو تیک نمیخوره ینی هیچ جوره نمیتونم بفهمم داره چیکار میکنه

نه اینقد خنگ نیست میدونه من خیلی تیزم هر چیزی هست من از وجود اون اکانت خبر ندارم حتا یه کاری کرده وق ...

نمیدونم دیگه از این مردا هرکاری برمیاد تعقیب اینا نمیتونی بکنی؟

از گوشیش اینجوری که تعریف کردی فک نکنم چیزی دستگیرت شه

:)