2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تاپیک های قبلی توخوندم،بنظرمن تو دوسش داری ولی ترسی که محدود کردنت داری میترسی فقط،ولی خواهرمن نامزدت کاملا حق داره شک داشته باشه بهت،چون توبهش فرصت ندادی که خودشونشون بده همون تو صیغه پیاماتو دیده ،اونم شناختی ازت نداشته توام از اون،کاملاطبیعی هس که شک داشته باشه نمیشه گفت بد دل،

ازاینکه میگم تو دوسش داری و فقط ترس داری اونم بخاطراین میگم که اگه دوسش نداشتی فکر اینکه بعدعروسی پشیمون بشی نمیاد تو ذهنت،حتما دوسش داری و بعضی کاراش و رفتاراش توروبفکرمیندازه که اره خوبه ها حتماپشیمون میشم،اصلا گوشی نداشته باشی بعد یمدت که اعتمادش دوباره اوکی شد خودش برات بهترینشومیگیره،

ولی کلا بااین افکارا نمیشه رفت سرخونه زندگی،بشین باهاش بحرف ببین اگه واقعا نمیتونی تمومش کن اونم گناه داره رفته رفته بیشتر وابسته میشه...

یا اگه خواهرشوهر داری که مهربونه یا کلا باخانواده شوهرت اوکی هستی بگو مشکلت رو براشون منظورم میگی بد دل هس،

شاید اونام با درک باشن یا بگن اره تموم کنین یا راه حل بدن،

راه دیگه اینکه به این زودی عروسی نگیرین،یمدت دیگه نامزد بمون،ایندفعه بیشتررفت امد کن باهاش بیرون اینا برو سعی کن اعتمادش جلب کنی وقتی هنوز میگی پسرخوبیه یعنی حس داری بهش فقط از بد دلیش میترسی (البته اگه ته ته دلت یذره احساس کنی میخوایش)

راه اخرم اگه خودت نمیتونی بیانش کنی ازاین میترسی که نامزدت مریض شه و اینا خودت نگو،برین یه مشاور جدا جدا حرف میزنه باهاتون،اخرش همون مشاور یاحل میکنه یا براجفتتون میگه صلاح هم نیستین ...

اگه همه ی اینام اوکی نیستی،همین فردا سفت و محکم سرحرفت بمون بگو جدایی و تمام.

چون بعدا هرتون به مشکل سختی میخورین همون مامانت به گردن نمیگیرتت یا حرف مردم که میگی میترسی ،همون مردم نمیان به دادت برسن....

خودت هستی که میتونی حل کنی

اینم بدون اگه پسرخوبی هس ،سر به زیره،معتادنیس،کاری هس،باغیرته ،خسیس نیس ،خانوادش خوبه،خودتم که میگی براخوشحالیت همه کارمیکنه واست،

قشنگ بشین فکراتوبکن بیرون پراز لات و لوت هس که جیب پدر میخورن بعضیاشون واقعا گرگ سفتن فک نکن بیرون خبری هس،

اون وابستگی ات به اتاق ات هم طبیعی هس خودمن غصه اتاق مجردیمومیخوردم،ولی الان که اومدم خونه ام۳ساله،ماهی۱بارسخت میرم خونه بابام عاشق خونه زندگیمم.

خیلی نگرانت شدم کلا رو هوا هستی قشنگ نمیشینی فک کنی یدفعه یااوکی کنی یاتمام،تکلیفت مشخص نیس.برا اون بنده خدانامزدتم ناراحتم باهزارامیداومده جلو الان توبگی دوسش نداری معلومه که ناراحت میشه شکسته میشه ولی بهتر ازاینکه بری با یه بچه برگردی.

خیلی از ازدواج های عشق وعاشقی به طلاق کشیده شده خود داداش من۶سال بازن سابقش دوس بوده میمردن براهم،باباهی میگفت اونا وصله ی مانیستن ،گفت الا و بلا فقط اون،اخرشم ازدواج کردن بعد۱۲سال زندگی و یه بچه،زنش خیانت کرد برگشت گفت از اول دوسش نداشتم شوهرمو چون مامانش تازه فوت شده بود دلم سوخت براش باهاش ازدواج کردم که بیشتر آسیب نبینه ،ولی اخ کثافت۶سال دوستی براچی بود ،

(مامانم ۱سال بود به رحمت خدارفته بود همدیگرم دیده بودن یبارخواستگار رفتیم بعدش فوت کردمامانم)

خلاصه زبونم لال مثل اینا نباش،اخرش با بی ابرویی طلاق گرفت خیانتش همه فهمیدن ،فامیلای خودشم تردش کردن