2777
2789

خسته شدم ی آدمیم خیلی زود یچی به غرورم برمیخوره و ناراحت میشم اصن تو روابطم موفق نمیشم سریع پسرا ا چشم میوفتن طوری که اصن هیچ پسری به چشمم نمیاد 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت پسرا از چشت میوفتن من از یکنفر خوشم بیاد اصلا بیخیالش نمیشم

ببین واسه من اینطوریه همه پسرا مثال میزنما ازم ممکنه خوششون بیاد بعد خودم از یکی خوشم بیاد میشه سمی ترین پسر دنیا و اون از من خوشش نمیاد 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
ببین واسه من اینطوریه همه پسرا مثال میزنما ازم ممکنه خوششون بیاد بعد خودم از یکی خوشم بیاد میشه سمی ...

این چن وقتم هرکی اومده خیلی بد خودشو نشون داده و از چشم انداخته حالم بد شده

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
ببین واسه من اینطوریه همه پسرا مثال میزنما ازم ممکنه خوششون بیاد بعد خودم از یکی خوشم بیاد میشه سمی ...

همه ی دخترای این مدلین منم از کسی که دوسم داره فرار میکنم میچسبم به کسی که علاقش بهم کمه

همه ی دخترای این مدلین منم از کسی که دوسم داره فرار میکنم میچسبم به کسی که علاقش بهم کمه

مشکل من اینه سریع یچی بم برمیخوره یچی کوچیک میگن زود میزنم بهم همه چیو 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
تا وقتی اون شکست و عواقب بدی اگه داشته توی ذهنت هست و توی رابطه جدید واردش میکنی ، سخته بتونی اعتماد ...

دیگه اون به یورم نیست درسته تاثیرشو گذاشت تجربه شد ولی من خیلی خشک شدم سریع میتوپم بهشون و ناراحت میشم دست خدم نی 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

والا چی بگم

بیخیالی چیزیه که باید تو ذاتت باشه

ولی شاید با تمرین به دستش بیاری

واسه پسراهم الکی اعصابتو خورد نکن هرچی دور و ورت نباشن اعصابت اروم تره

من خودم متاهلم ارزوم بود یه لحظه برگردم به دوران مجردیم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
والا چی بگمبیخیالی چیزیه که باید تو ذاتت باشهولی شاید با تمرین به دستش بیاریواسه پسراهم الکی اعصابتو ...

چرا ارزوته؟ خب واسم مهم نیستن اشغالا فقط به هر طریقی نزدیکم بشن دو کلمه باشون حرف بزنم یچی از تو حرفشون برداشت میکنم و بم برمیخوره همین درسته شما گفتی باید بیخیال بود 🤦‍♀️

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️