2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیش فعالی یعنی فعالیت زیاد و بدون هدف و بدون قدرت توجه یعنی بچه نمی تونه روی یک کار توجه و تمرکز کنه و زود کار ها را فراموش می کنه و یا نمی تونه کاری را به انتها برسونه البته درجه و نوع های مختلف داره که باید دکتر بررسی کنه 

عجب یه اختلال محسوب میشه بعد به بچه خودت یا مردم نسبتش میدن، کار درستیه؟

نه من فقط پرسیدم علایمش چیه 😄به کسی نسبت ندادم ،خودتو عصبانی نکن ،من اطلاعات زیادی ندارم ،دارم سوال میپرسم فقط ،من اصلا مجردم ،خودم تمرکزم پایینه و مطالب رو‌ زود فراموش میکنم ،میخواستم اینجا که مادرای زیادی دورهم جمع هستن بپرسم ببینم چجوریاست یا اینکه دکتر راه غیر دارویی پیشنهاد کرده یا نه ؟ من هیچوقت از چیزی فرار نمیکنم ،دنبال راه مشکلم هستم .

الهی مرا آن ده که آن به ... 

بیش فعالی یعنی فعالیت زیاد و بدون هدف و بدون قدرت توجه یعنی بچه نمی تونه روی یک کار توجه و تمرکز کنه ...

ممنون از توضیحت 👌 یه آقای دکتری هست به اسم چاووشی ،تست تمرکز میگیره و میگه دلیل اینکه آدما نمیتونن کاراشونو به پایان برسونن اختلال تمرکز و بیش فعالی درمان نشده هست ،راه حل قرصیش که میدونم ریتالین هست ،راه حل غیر قرصی هم داره ؟ 

نه من فقط پرسیدم علایمش چیه 😄به کسی نسبت ندادم ،خودتو عصبانی نکن ،من اطلاعات زیادی ندارم ،دارم سوال ...

خودمم مجردم ولی آخه دیدم، مثلا تا یه بچه کمی شیطونه سریع یکی بهش از این حرفها میزنه

خودمم مجردم ولی آخه دیدم، مثلا تا یه بچه کمی شیطونه سریع یکی بهش از این حرفها میزنه

نه گارد نگیر خیلی ،به حرف مردم که نیست... بذار مردم هرچی دلشون خواست بگن 

ممنون از توضیحت 👌 یه آقای دکتری هست به اسم چاووشی ،تست تمرکز میگیره و میگه دلیل اینکه آدما نمیتونن ...

بستگی به درجات بیش فعالی داره و معمولا تمرکز را با تمرین میشه بهتر کرد . انجام تمرین های تمرکز و حافظه که ضرر نداره انجام بدید توی اینترنت تمرین های ساده وجود داره و البته خیلی بهتره به یک روانشناس مجرب هم مراجعه کنید تا ایشون هم شما را راهنمایی کنند 

بستگی به درجات بیش فعالی داره و معمولا تمرکز را با تمرین میشه بهتر کرد . انجام تمرین های تمرکز و حاف ...

ممنون عزیزم 👌 یه مدت کتاب میخوندم تمرکزم محشر میشد ،سرچ میکنم ،اینجا اولین جایی بود که مطرحش کردم 

ممنون عزیزم 👌 یه مدت کتاب میخوندم تمرکزم محشر میشد ،سرچ میکنم ،اینجا اولین جایی بود که مطرحش کردم

موفق باشی . همین قدر که با مطالعه تمرکزت بهتر شده معلومه تمرین برای شما خوب جواب میده . البته جدا از تمرین های ذهنی حتما تمرین و فعالیت با دست هم انجام بده مثل تمرین هماهنگی دست و صدا یا حتی فعالیت های هنری که نیاز به تمرکز داره فقط عجله نکن و ناامید نشو و انتظار خوب شدن سریع معجزه آسا نداشته باش چون این موضوع هم مانند برخی درمان ها فرایند زمان بری هست 

موفق باشی . همین قدر که با مطالعه تمرکزت بهتر شده معلومه تمرین برای شما خوب جواب میده . البته جدا از ...

ممنون عزیزم ،آره واقعا از تمرکز زیاد لذت میبرم ،جوری میشه که دنیا رو طور دیگه ای میبینم ،حتما چشم مهربونم ❤️