بیش فعالی یعنی فعالیت زیاد و بدون هدف و بدون قدرت توجه یعنی بچه نمی تونه روی یک کار توجه و تمرکز کنه و زود کار ها را فراموش می کنه و یا نمی تونه کاری را به انتها برسونه البته درجه و نوع های مختلف داره که باید دکتر بررسی کنه
عجب یه اختلال محسوب میشه بعد به بچه خودت یا مردم نسبتش میدن، کار درستیه؟
نه من فقط پرسیدم علایمش چیه 😄به کسی نسبت ندادم ،خودتو عصبانی نکن ،من اطلاعات زیادی ندارم ،دارم سوال میپرسم فقط ،من اصلا مجردم ،خودم تمرکزم پایینه و مطالب رو زود فراموش میکنم ،میخواستم اینجا که مادرای زیادی دورهم جمع هستن بپرسم ببینم چجوریاست یا اینکه دکتر راه غیر دارویی پیشنهاد کرده یا نه ؟ من هیچوقت از چیزی فرار نمیکنم ،دنبال راه مشکلم هستم .
بیش فعالی یعنی فعالیت زیاد و بدون هدف و بدون قدرت توجه یعنی بچه نمی تونه روی یک کار توجه و تمرکز کنه ...
ممنون از توضیحت 👌 یه آقای دکتری هست به اسم چاووشی ،تست تمرکز میگیره و میگه دلیل اینکه آدما نمیتونن کاراشونو به پایان برسونن اختلال تمرکز و بیش فعالی درمان نشده هست ،راه حل قرصیش که میدونم ریتالین هست ،راه حل غیر قرصی هم داره ؟
ممنون از توضیحت 👌 یه آقای دکتری هست به اسم چاووشی ،تست تمرکز میگیره و میگه دلیل اینکه آدما نمیتونن ...
بستگی به درجات بیش فعالی داره و معمولا تمرکز را با تمرین میشه بهتر کرد . انجام تمرین های تمرکز و حافظه که ضرر نداره انجام بدید توی اینترنت تمرین های ساده وجود داره و البته خیلی بهتره به یک روانشناس مجرب هم مراجعه کنید تا ایشون هم شما را راهنمایی کنند
ممنون عزیزم 👌 یه مدت کتاب میخوندم تمرکزم محشر میشد ،سرچ میکنم ،اینجا اولین جایی بود که مطرحش کردم
موفق باشی . همین قدر که با مطالعه تمرکزت بهتر شده معلومه تمرین برای شما خوب جواب میده . البته جدا از تمرین های ذهنی حتما تمرین و فعالیت با دست هم انجام بده مثل تمرین هماهنگی دست و صدا یا حتی فعالیت های هنری که نیاز به تمرکز داره فقط عجله نکن و ناامید نشو و انتظار خوب شدن سریع معجزه آسا نداشته باش چون این موضوع هم مانند برخی درمان ها فرایند زمان بری هست