2777
2789

من و‌همسرم دو سال به پشتوانه ی حمایتت میکنیم همسایه ها مدیرساختمان بودم که با دو‌نفرشون به مشکل برخوردم بخاطر اینکه صد در صد مقصر بودند.الان می‌خوام هیئت مدیرع تحویل بدم خسته شدم تنها کاندید مورد نظر اینان چون هیچکس احمق نیست مثل من فریب چهار نفر بخوره بیاد جلو میترسم از اینکه بخوان اذیت کنند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من و‌همسرم دو سال به پشتوانه ی حمایتت میکنیم همسایه ها مدیرساختمان بودم که با دو‌نفرشون به مشکل برخو ...

به غیر از مشکلی که با این دو نفر داشتی سختته مدیر ساختمان بودن؟یعنی برات مشکل دیگه ای هم ایجاد کرده؟

به غیر از مشکلی که با این دو نفر داشتی سختته مدیر ساختمان بودن؟یعنی برات مشکل دیگه ای هم ایجاد کرده؟

اینکه احساس حمال بودن دارم خسته شدم واقعا بی مزد دو سال دارم میدوم

اینکه احساس حمال بودن دارم خسته شدم واقعا بی مزد دو سال دارم میدوم

کاملا محترمانه در شرایطی که هیچ خصومت جدیدی ایجاد نشه عذر موجهی بیار تو یه جلسه بگو میخام‌‌‌ دور شم از این شرایط و اداره ساختمان وبه شخص دیگه ای بسپارم به نظرم شاید توانمندی های شما برا اداره بهتر بیشتر باشه و اگر کمبودی در این مدت بوده با انتخاب مدیر جدید از بین بره اگر هم در این دوران با همسایه ای مشکلی پیش اومده به پای مسئولیت سخت مدیریت بذارین و رفع کدورت کنیم

دیگه کسی هم ناراحت نمیشه

کاملا محترمانه در شرایطی که هیچ خصومت جدیدی ایجاد نشه عذر موجهی بیار تو یه جلسه بگو میخام‌‌‌ دور شم ...

عزیزم این دو نفر عقده ای تر از این حرفهان.خیلی پشیمانم خودم بد کردم

اصلا خودتو ناراحت نکن گلم به هر حال اتفاقیه که افتاده بنظرت اذیتاشون می‌تونه در چه حدی باشه؟

بالاخره دوربین دستشون میفته.ادمهای هیزی هستند البته همسایه هام قبول شوم ندارند ولی خب کسی غیر اینا داوطلب این مسئولیت نیست

بالاخره دوربین دستشون میفته.ادمهای هیزی هستند البته همسایه هام قبول شوم ندارند ولی خب کسی غیر اینا د ...

خب پس بنظرم فعلا یجوری تحمل کن تا فرد جدیدی داوطلب بشه یا به هر دلیلی با این دونفر اشتی کنی

کاملا محترمانه در شرایطی که هیچ خصومت جدیدی ایجاد نشه عذر موجهی بیار تو یه جلسه بگو میخام‌‌‌ دور شم ...

عزیزم این دو نفر عقده ای تر از این حرفهان.خیلی پشیمانم خودم بد کردم

استرس دارم

نه چه استرسی زیاد برای خودت سختش نکن 

درگیرش نشو ذهنتو آزاد کن سعی کن بخشی از روتین زندگیت بدونیش یجوری خودتو قانع کن که مدتی به صلاحته این کارو انجام بدی