2777
2789

شاید جای شکر نداره که دارم مینالم 

دوستم تا میام باهاش دردل کنم یه ذره میگه ناشکری نکن همه مشکل دارن چجالب این هیچی از زندگی من نمیدونه خودم بهش نمی‌گم چون همین آدما به موقعش همینا رو میزنن تو سرت 

والا دیگه همین مونده مثل احمقا بابت جهنمی که دارم توش زندگی میکنم شکرم بکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا خدا وجود نداره اصلا. ایناهم فک میکنن ما خریم

نمی‌دونم اگه مطمعن بودم که نیست سریع خودم رو راحت میکردم الان که دارم زجر میکشم بعد فک کن یه عده هی بیان بگن که نه ناشکری نکن همه مشکلات دارن انگار اینکه بقیه دارن درد میکشم از درد من کم می‌کنه 

شماحتما چیزی دارین که من ندارم ومن چیزی که شماندارین نداشته ها خیلی زیاده به هردلیلی ولی قدر داشته هارو بدونیم شکرکنیم تلاش کنیم صبرکنیم خداهم کمک میکنه شماالان چیزی دارین که من ندارم درحالی که من آرزوی اون رو دارم ولی نمیگم پس جای شکرداره 

دیگه نمیشه با کسی درد دل کرد ، تا شروع می‌کنی به دردل ، اونم انگار فقط منتظر بوده ، شروع می‌کنه از ب ...

همین بخدا بعضی وقتا دارم ازشدت ناراحتی میپکم میام یه ذره دردل کنم اینجور میگن داغون میشم بابا منم مثل شما آدمم حق دارم گاهی وقتا بابت این همه عذابی که دارم میکشم گله کنم ...

برای چی بهش تو هین می‌کنی گاهی وقتا من میگم کاش نباشه اینکه باشه و.....دردش بیشتره

خب زورم میاد میگه وجود نداره

بگه کمک نمیکنه نگه ولم کرده نه اینکه بگه کلا خدایی نیست

پس ما روزانه اینهمه نمازو واسه درو دیوار میخونیم؟

خب توهین به منم هست

اونا درد نکشیدن تا بفهمن

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...