2777
2789

نمیدونم ولی اگر خدا بخواد میشه اینکه میگید شرایط اقتصادی مال ما بدترین شرایط بود جوری ک من حلقه طلام نخریدم مغازه شوهرم آتیش گرفته بود خانواده جنگ فراوان فحش کشی داشتن ولی ما خواستیم خدا کمک کرد شد

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم جواب ابن سوال بدم طرف نخواست اون تلاش نکرد شرایط اقتصادی میکرد بهانه 

میگفت دوست دارم اما الکی درصورتی که من با همه چیش کنار میومدم 🥲

توهمی احمقانه به نام اعتماد...!

انشالله خوشبخت بشن ولی تضمینی هست در اینده ب مشکلی نخورن مثلا ی پدر شوهر پولدار مغرور خودبرتر بین که ...

اگه دلیل مخالفتشون منطقی باشه ک اره من خودمم موافقم چون عشق ادمو کور میکنه اما بعضیا الکی مخالفن 

خب همینه یا یکیشون تلاش نمیکنه نمیرسنیا بقول دوستمون خانواده سمی اونم از طرف دختر نه پسرپسر وقتی بخو ...

عشق یکطرفه خیلی بده

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

وای عجب دردی..حتی فکرشم وحشتناکه

اوایل اره 

الان عادت کردم 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

من خودم جواب ابن سوال بدم طرف نخواست اون تلاش نکرد شرایط اقتصادی میکرد بهانه میگفت دوست دارم اما الک ...

اره الکی شغل کار و آینده رو بهونه میکنن💔💔🥲🥲😭

نمیدونم ولی اگر خدا بخواد میشه اینکه میگید شرایط اقتصادی مال ما بدترین شرایط بود جوری ک من حلقه طلام ...

شرایط اقتصادی همیشه به بی پولی نیست 

گاهی پولداری زیاد دردسر و مانع میشه 

مخصوصا از طرف پسر 

مثلا تک پسر باشه دست راست باباش تو محل کار باشه چهارتا ماشین تو حیاط خونشون باشه 

بعد بابای دختره ی کارگر ساده باشه با ی پراید غراضه و ی آپارتمان هفتاد متری 

اره ولی میتونستیم زندگیمونو بسازیم به هر حال خوشبخت باشه کنار زن و بچش

حتی فکرش وحشتناکه  همیشه بمن میگفت ۱۱ تا بچه میخاد..آخ لعنت بهش

ایشونم به شما علاقه داشتن؟الان تو این وضعیت رفتارو نگاهش چجوریه

اره زیاد

حتی موقعی که این دختره هم باهاش اشنا شده بود باز پیام میداد ابراز محبت میکرد اما نمیدونم یهو چیشد چه اتفاقی افتاد رابطه جدی شد

واسه عقدشون نرفتم چون تو محضر بود خونه جشن آنچنانی نداشتن بهونه اوردم نرفتم ندیدمش بعد از عقد