2777
2789
اگ یک طرف نخواد چی اونوقت

خب همینه یا یکیشون تلاش نمیکنه نمیرسن

یا بقول دوستمون خانواده سمی اونم از طرف دختر نه پسر

پسر وقتی بخواد هیچی جلودارش نیست

توهمی احمقانه به نام اعتماد...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافق نیستم شرایط اقتصادی اجتماعی و مخالفت خانواده ها بزرگترین سد رسیدن آدم ها به همه

وقتی یکی بخوادت با همه چی کنار میاد 

خانوادم اونم مگه خانواده دختر

توهمی احمقانه به نام اعتماد...!

پسر خوبی بود از همه لحاظ دوسش داشتم دوسم داشت تفاهم نداشتیم یعنی عدم تفاهم باعث دعوامون میشد اعصاب د ...

ببین پارتنر همیم باهم تماس فیزیکی و اینا داریم اما توی جمع اصلا گردن نمیگیره یجوری رفتار میکنه انگار غریبم..اونوقت توی خلوت باهام خوبه😑😑😑واقعا ازش میپرسم ما چی هستیم نمیگ ما رلیم....هیچ اسمی روی رابطمون نمیزاره

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

به عشق اول نرسیدم ولی بعدها خدارو هزار مرتبه شکر کردم و میکنم ک همون بهتر ک نرسیدم عجب اعجوبه ای بوده و من نمی‌دونستم مردها رو نمیشه شناخت مگر تو زندگی اونم بازم کامل نیست

آخه الان چه وقتش بود😭اونم وقتی بغض تو گلوم خونواده ام اجازه ندادنبرا بار آخر میخوان قدم بردارناز خد ...

💔😭بمیرم برای دلمون

بخدا هر چقدددددم مخالف باشن بمونی میشه داییم و زنش همینطور بودن اما ۲۵ فروردین ازدواج کردن

انشالله خوشبخت بشن ولی تضمینی هست در اینده ب مشکلی نخورن 

مثلا ی پدر شوهر پولدار مغرور خودبرتر بین که دختر و پدر مادر دختر رو در حد خودش نبینه همیشه مانع خوشبختیه 

من خودم این شرایط داشتم و قید همه چیو زدم حتی بعد عقدم خداخواست از اون محل رفتیم برام سخت بود ولی شد

الان هم فقط ی خاطره محو تو ذهنم مونده 

نخواست که بشه یه بار اومد خواستگاری مادرم نذاشت چون کار نداشت دیگه بیخیالم شد باهاش دوست نبودم ولی ا ...

دوست داشتن خالی فایده نداره