2777
2789

من دانشگاه آزاد ذخیره هستم یعنی تاییدیه تحصیلی و اینا که میگید رو نیاز نیست انجام بدم تا نتایج رو بدن ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من انجام ندادم گفتم بزار جوابا بیاد بعد

این رسید ثبت  اعلام آمادگیمه درسته؟ دیگه  نیاز نیست کار دیگه ای بکنم ؟ برا تو هم همینه ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

والا من انجام ندادم گفتم بزار جوابا بیاد بعد

اها منم رفتم دانشگاه همینو بهم گفتن هی از استرس فکرای مختلف میزنه سرم 

منم همینم کاش زودتر جوابا بیاد تا سکته نکردم

من زنگ زدم به چند تا از مسئولای دانشگاه گفتن همه ذخیزه ها قبول هستن پارسال  همه دخیره ها رو قبول کردن و ظرفیت رو ۳۰ زده بودن ولی ۶۰  ۷۰ نفر برداشتن  درکت میکنم عزیزم ولی پاشو یکم از این حال و هوا دور شو برو وسیله برا دانشگاه بگیر 🙂

جان؟

عزیزم شما دانشگاه روزانه هم آوردین ؟اگه آوردین ثبت نام غیر حضوری انجام میدین ؟من روزانه هم آوردم ولی ثبت نام نمیکنم میترسم آزاده رو از دست بدم به نظرت کارم درسته ؟