2777
2789
عنوان

نیم ست+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4568 بازدید | 144 پست
هعی خودا😅 دارین منصرفم‌میکنین 😥

گوشواره هاش و زیاد دوس نداشتم.حتی گردنبندشو .ولی به نظر من انگشترش قشنگه

خدایا اونقدر خستم و اونقدر آرامش میخوام و ندارم که میترسم از کم اوردن و خجالت زده شدن پیشت.اینطوری دیگه نمیتونم.یا آرومم کن یا زود زود زود تمومش کن.میدونی چی و میگم.قول میدم نگم چرا.صلاحم و بهم زود نشون بده.لطفا لطفا لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه اون خوب نمیشه که با لباس عروس ازین‌نگین دارا یا نقره ها بگو برات بخره

خو نگين داره دگ مگه نديديش ٧٠٠تومن پولش شده😒عمرا يكي دگ بخرن😂😂

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
گوشواره هاش و زیاد دوس نداشتم.حتی گردنبندشو .ولی به نظر من انگشترش قشنگه

جدی اتفاقا من گوشوارشو میدوس😂

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
خو نگين داره دگ مگه نديديش ٧٠٠تومن پولش شده😒عمرا يكي دگ بخرن😂😂

من فک کنم یکی بودا شبیه من اونو دیدم اخه اونکه نگین نداشتش

شاید تو عکس نیفتاده

ما هم ست گرفتیم ولی کلا من گرفتم دو تاشم

دوباره برای عروسی باید بگیریم

جدی اتفاقا من گوشوارشو میدوس😂

طلا سلیقه ایه دیگه.ولی همه میگن من سلیقمتو طلا خوبه.حالا خودمم تازه خریدم الان تاریکهاینجا نمیشه بزارم.نیم ست خریدم با نگین سورمه ای.به نظرم انگشترتبه دستت میاد

خدایا اونقدر خستم و اونقدر آرامش میخوام و ندارم که میترسم از کم اوردن و خجالت زده شدن پیشت.اینطوری دیگه نمیتونم.یا آرومم کن یا زود زود زود تمومش کن.میدونی چی و میگم.قول میدم نگم چرا.صلاحم و بهم زود نشون بده.لطفا لطفا لطفا

خیلی خوشگله عزیزم

حس نمیکنی زیادی خشکه؟ من خیلی این تیپی دوست داشتم ولی منصرف شدم میخام یه چی بگیرم خشک نباشه

طلا سلیقه ایه دیگه.ولی همه میگن من سلیقمتو طلا خوبه.حالا خودمم تازه خریدم الان تاریکهاینجا نمیشه بزا ...

فردا عکسشو بزار تاپیکم😍

فردا عکسشو بزار تاپیکم😍

اگه یادم باشه حتما

خیلی خوشگله عزیزم حس نمیکنی زیادی خشکه؟ من خیلی این تیپی دوست داشتم ولی منصرف شدم میخام یه چی بگیرم ...

قربونت نه خشك نيست اتفاقا فكر ميكني اين ١١تومن شد سرويسو برا عروسي ميگيرن برا شما؟

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

راسی چن سد

انگشترشو گذاشتم.البته انگشترشو خودم ست کردم.اصلش انگشتر نداشت