2777
2789
عنوان

نیم ست+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4568 بازدید | 144 پست
قربونت نه خشك نيست اتفاقا فكر ميكني اين ١١تومن شد سرويسو برا عروسي ميگيرن برا شما؟

اره عزیزم

اخه چن جا خوندم زود میشکنه من خودمم دلم ازینا میخاس دست زدم حس کردم خیلی صاف وصوف وایمیسه

اینو میدوسم

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم اخه چن جا خوندم زود میشکنه من خودمم دلم ازینا میخاس دست زدم حس کردم خیلی صاف وصوف وایمیسه ...

گردنبندش خیلی نازه

نمیدونم من چرا همیشه سرویسا رو ناقص دوس دارم 😑😣😥

خدایا اونقدر خستم و اونقدر آرامش میخوام و ندارم که میترسم از کم اوردن و خجالت زده شدن پیشت.اینطوری دیگه نمیتونم.یا آرومم کن یا زود زود زود تمومش کن.میدونی چی و میگم.قول میدم نگم چرا.صلاحم و بهم زود نشون بده.لطفا لطفا لطفا
چقد خوشگل😍با یه لباس ابی یا شال خیلی خودشو نشون میده

بعد از اینکه خریدم باز شروع کردم خودخوری.اخه باز زرد داره مد میشه

خدایا اونقدر خستم و اونقدر آرامش میخوام و ندارم که میترسم از کم اوردن و خجالت زده شدن پیشت.اینطوری دیگه نمیتونم.یا آرومم کن یا زود زود زود تمومش کن.میدونی چی و میگم.قول میدم نگم چرا.صلاحم و بهم زود نشون بده.لطفا لطفا لطفا
راسی چن سد

این و با من بودی؟

گردنبندش خیلی نازه نمیدونم من چرا همیشه سرویسا رو ناقص دوس دارم 😑😣😥

اتفاقا منم گردنبندشو خیلی دوستیدم

زیادبا دستبند ارتباط نگرفتم 😆

بعد از اینکه خریدم باز شروع کردم خودخوری.اخه باز زرد داره مد میشه

جدی؟زرد داره مد میشه؟

مامان من میگه زرد بگیر بیشتر بت میاد

من خودمم حس میکنم چون پوستم یکمی زردی داره

با نفس بودم🙈ولی میخاسم الان شما رو هم ریپلای کنم بپرسم

😄😄😄 با شوهرم قهر بودم نمیدونم چقدر پول داد ولی کاغذ خریدش رو میزه نگاه میکنم حالا فردا😉😉😉😉😅😅

اره عزیزم اخه چن جا خوندم زود میشکنه من خودمم دلم ازینا میخاس دست زدم حس کردم خیلی صاف وصوف وایمیسه ...

خوشكله😍😍😍حالا به قصد خريد كه رفتي كامل بنداز گردنت ببين باهركدوم كه راحتي بخرش

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
جدی؟زرد داره مد میشه؟ مامان من میگه زرد بگیر بیشتر بت میاد من خودمم حس میکنم چون پوستم یکمی زردی د ...

من کل بازار و گشتم این چند روز.زردای خوشگلی اومده

خوشكله😍😍😍حالا به قصد خريد كه رفتي كامل بنداز گردنت ببين باهركدوم كه راحتي بخرش

کلا باید بیام تهران اینجا نمیشه چیزی گرفت😐

شماها که یک نیم ستم واستون خریدن یک سرویس زرد هم بخرین خوبه.با بعضی لباسا خوشگل میشه

کلا باید بیام تهران اینجا نمیشه چیزی گرفت😐

اره باو بيا برا ظرف و ظروفم بايد بياي شوش دك

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼