2777
2789
عنوان

نیم ست+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4568 بازدید | 144 پست
جاريمو نديدييييي ١٠تا از اين خيلي نازكا داره اخخخخخ حالم بهم ميخوره ميبينمش جلو روش بهش گفتم النگو خ ...

تو نمیخای عوض کنی؟

من اگه روم بشه بجاش دستبند میگیرم نزدیک عروسی

یا اگه روم نشد موقت نقره میگیرم‌بندازم

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
خونه داریم خداروشکر میخاسم عوضش کنم دیدم نمیشه دو تومن این وسط پولم میره

خداروشكر ما ميخايم خيليازشون دور باشيم 😂اون سر تهران😂

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو نمیخای عوض کنی؟ من اگه روم بشه بجاش دستبند میگیرم نزدیک عروسی یا اگه روم نشد موقت نقره میگیرم‌ب ...

الان نه بعد عروسيم عوضشون ميكنم  دستبند النگويي ميگيرم نقره نكير خب دستبند سرويستو بنداز دگ

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
خداروشكر ما ميخايم خيليازشون دور باشيم 😂اون سر تهران😂

خخخ

من خونه دارم اونم داره من میگم بریم خونه من

میگه نه خونه خودمون اونم تو یه ساختمونه من دلم نمیخاد یجا باشم با اونا

به نظر من که همینجوری قشنگه

خدایا اونقدر خستم و اونقدر آرامش میخوام و ندارم که میترسم از کم اوردن و خجالت زده شدن پیشت.اینطوری دیگه نمیتونم.یا آرومم کن یا زود زود زود تمومش کن.میدونی چی و میگم.قول میدم نگم چرا.صلاحم و بهم زود نشون بده.لطفا لطفا لطفا
الان نه بعد عروسيم عوضشون ميكنم  دستبند النگويي ميگيرم نقره نكير خب دستبند سرويستو بنداز د ...

اره منم دستبند النگویی میدوسم😍

هیچ حواسم نبود ساعت میندازم

راسی ساعت چجوری میگیری

مبلاتو گرفتی؟

خخخ من خونه دارم اونم داره من میگم بریم خونه من میگه نه خونه خودمون اونم تو یه ساختمونه من دلم نمی ...

ايول اگه خودت داري كه بريد اونجا خيلي عالي ميشه زندگي باهاشون سخته ولي غيرممكنم نيس😆

تو رو هم نبردن موقع خرید نیم ست

نيم ست برا چي؟عقد؟

ايول اگه خودت داري كه بريد اونجا خيلي عالي ميشه زندگي باهاشون سخته ولي غيرممكنم نيس😆

خخ بد نیستن ولی یجا موندن منشا اختلافه همه میگن

اره منم دستبند النگویی میدوسم😍 هیچ حواسم نبود ساعت میندازم راسی ساعت چجوری میگیری مبلاتو گرفتی؟

ساعت كه همون كه ست گرفتيم برا عقدمو ميندازم دگ مبلامو نه هنوز 😣😣😣فعلا رفتم سراغ بقيه وسيله ها دارم ميخرم 

ساعت كه همون كه ست گرفتيم برا عقدمو ميندازم دگ مبلامو نه هنوز 😣😣😣فعلا رفتم سراغ بقيه وسيله ها دار ...

اخه اون خوب نمیشه که با لباس عروس

ازین‌نگین دارا یا نقره ها بگو برات بخره