2777
2789
عنوان

نیم ست+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4568 بازدید | 144 پست
عززززیزم بسلامتی گلم خداحفظشون کنه براماهم دعاکن من همینجوری لینک دادم شماریپلای شدی

باسه عزیزم خدا همه اقدامی هارو دامن شونو سبز کنه ازجمله خواهرخودم خدا بهتون بچه های سالمو شیطون بده 

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت
چرا خیلی خوبن به جالاستیک زاپاس هم کار میکنن😉

منم دارم ازاون تک پوشا😂😂😂😂تایرخخخ

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باسه عزیزم خدا همه اقدامی هارو دامن شونو سبز کنه ازجمله خواهرخودم خدا بهتون بچه های سالمو شیطون بده& ...

انءشاءالله

👶لطفابرانی نی دارشدنم صلوات بفرستید👶 اللهم صل علی محمدوآل محمد💛

نيم ستت خيلي خوشگله عشقم مباركت باشه ولي انگشترش خيلي به دستت نمياد با مادر شوهرتم عوضش نكن از من ميشنوي يه حرفي از توش درمياد نگهش دار بعدا كه وضعتون خوب شد عوضش كن ❤️❤️راستي چرا سرويس عقد من انگشتر نداشت😣😢

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

فقط تورو خدا انقدر عكس النگو نندازيد حالم بد ميشه خودم الان انداختم دستم دلم ميخاد دستمو قطع كنم😒😒😒😣😣خيلي خزهههع😥😎😢😢

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
نيم ستت خيلي خوشگله عشقم مباركت باشه ولي انگشترش خيلي به دستت نمياد با مادر شوهرتم عوضش نكن از من مي ...

خب یکی تایید کرد ک بم نمیاد😆

ب منم انگشترشو موقع پاگشا دادن 😖

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
خب یکی تایید کرد ک بم نمیاد😆 ب منم انگشترشو موقع پاگشا دادن 😖

نه الان كه نگاه كردم ديدم مياد😂😂سرويست انگار خيلي سنگينه تو پره يا تو خالي ؟خوشگلم هست

فقط تورو خدا انقدر عكس النگو نندازيد حالم بد ميشه خودم الان انداختم دستم دلم ميخاد دستمو قطع كنم😒😒 ...

وای گفتیا رفتم بازار دستبندا رو میدیدم حالم دگرگون میشد😭😭

هرچی گفتم النگو نگیرین بجاش دستبند گفتن نه رسمه النگو بگیریم دستبند رو سرویس هست😑

اه هرچیم میخای عوض کنی قشنگ یکی دوتومن ضرر میکنی 

نه الان كه نگاه كردم ديدم مياد😂😂سرويست انگار خيلي سنگينه تو پره يا تو خالي ؟خوشگلم هست

ازین پنجره ای نازکا نیستش ولی تو پرم نیستش ۴۵۰۰ خریدن

بخام بفروشم ۳۱۰۰ میره😐

وای گفتیا رفتم بازار دستبندا رو میدیدم حالم دگرگون میشد😭😭 هرچی گفتم النگو نگیرین بجاش دستبند گفتن ...

اره منم هرچي گفتم النگو دوس ندارم انگار ياسين تو گوش خر ميخوندم😒دلم ميخاد دستمو قطع كنم دوستام ببينن ابروم ميره😂😂

ازین پنجره ای نازکا نیستش ولی تو پرم نیستش ۴۵۰۰ خریدن بخام بفروشم ۳۱۰۰ میره😐

اصلا نفروشيشا بعدا لازمت ميشه برا خريد خونه

اره منم هرچي گفتم النگو دوس ندارم انگار ياسين تو گوش خر ميخوندم😒دلم ميخاد دستمو قطع كنم دوستام ببين ...

خخخ من فقط خونشون رفتنی میندازم

تو عکسامم ک قبل مهمونیاشون انداختم دستمو میبینم حالم بهم میخوره

عروسیم عمرا بندازم

اصلا نفروشيشا بعدا لازمت ميشه برا خريد خونه

خونه داریم خداروشکر

میخاسم عوضش کنم دیدم نمیشه دو تومن این وسط پولم میره

خخخ من فقط خونشون رفتنی میندازم تو عکسامم ک قبل مهمونیاشون انداختم دستمو میبینم حالم بهم میخوره عر ...

جاريمو نديدييييي ١٠تا از اين خيلي نازكا داره اخخخخخ حالم بهم ميخوره ميبينمش جلو روش بهش گفتم النگو خزه 😒😒😒

منم عروسيم نميندازم يه دستبند و يه ساعت همين😐