2777
2789
عنوان

امشب مهمونی دارم یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 46 پست
نوش جونتون شب خوبی داشته باشید کادو هم‌گرفتی ؟

خیلی ممنون آره برای عروس خانم یه روسری گهواره بزرگ گرفتم برای آقا داماد هم یه پیراهن از این جعبه ای کادویی ها

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خوبه خوش بگذرهولی مرغ رو الان ادویه بزن ماساژ بدهطرف ۵/۵ـ۶ بار بذاربرنجم خیس بده تا اون‌موقع

باشه ممنون♥️🌹

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

غذاتو از الان بزار ک با شعله کم مرغ بپزه

تو همین فکر بودم اتفاقا دلم میخواد قشنگ مرغ جا بیوفته

درسته ولی چون اونا اول مارو برای شیرینی عقد کنونشون دعوت کردن و کباب کوبیده دادن گفتم تکراری نباشه ا ...

نه بابا تکراری که نمیشه 

باز به جیبت نگاه کن اگه دوس داشتی ۵ تا سیخ چیزی نیست بمونه هم هرچقدر از غذا میذاری تو یخچال میخورید خودتون 

ولی چون پاگشاست میگم خودت سرت بالا باشه دونوع غذا گذاشتم با سوپ و دسر و فلان ولی اگر طرف خیلی براتون مایه نذاشته و اشنای خیای مهمی نیست بیخیال شو 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خوبه. ظرف های شام رو هم اماده کن بذار روی میز. ک موقع شام کارات کمتر بشه

تو کابیت جدا گذاشتم ظرف هارو که جلو دست و پا نباشه چون بچه کوچیک دارم میترسم بزارم جلو دست و پا یه بلایی سر خودش بیاره

نه بابا تکراری که نمیشه باز به جیبت نگاه کن اگه دوس داشتی ۵ تا سیخ چیزی نیست بمونه هم هرچقدر از غذا ...

نه خب بیچاره ها یکم مشکلات دارن😅 اتفاقا خیلی با هم صمیمی و نزدیک هستیم. نه دیگه انداختی تو سرم اگه نخرم وجدانم آروم نمیگیره مرسی ازت ایده خوبی بود🌹

آفرین کدبانو الان واسه مرغ زوده نخسته مادر

خیلی ممنون 🌹

اره خوبه عالیه خوش بگذره دیگه زرشک پلو با مرغ آماده کن سیب زمینی

خاک بر سرم سیب زمینی سرخ کرده اصلا یادم نبود🫢🫢 مرسی 

آخه کلا دو نفرن حس میکنم دیگه بیشتر از این اصراف میشه

فکرکردم مثل مادعوت میکنید الان یه 20تامهمون داری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خیلی ممنون 🌹

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خاک بر سرم سیب زمینی سرخ کرده اصلا یادم نبود🫢🫢 مرسی

اشکال ندارد آدم مهمون داشته باشه اصلا هول میشه اشکال نداره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه خب بیچاره ها یکم مشکلات دارن😅 اتفاقا خیلی با هم صمیمی و نزدیک هستیم. نه دیگه انداختی تو سرم اگه ...

فقط حواست باشه جوری چند مدل غذا نچینی که اونا شرمنده بشن و برای دفعات بعد تو زحمت و تجمل  چند مدل غذا بیفتن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️