2777
2789
عنوان

چرا ب هرکس خوبی کردم ار همون خوردم

231 بازدید | 19 پست

بچه ها من ب هر کی خوبی میکنم از همون میخورم؟جوری بهش محبت میکنم ک هیج بنی بشری ندیده بعد یجوریم ازش میخورم ک بازم کسی ندیده واقعا چرا ظلم در برابر خوبی؟

شما خوبی نکردی که اجازه دادی سوارت بشن

یجوری خوبی میکنی که حقشون میدونن و وظیفه، بعدم از رفتارشون ناراحت میشید

هرچیزی قوانینی داره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چيز عجيبى نيست براى خيليا پيش اومده 

متاسفانه خيليا جنبه خوبى ندارن 

منم خيلى وقته به اين نتيجه رسيدم فقط فكر خودم باشم ولى هنوز به طور كل عادت نكردم ولى دارم در خودم تقويت ميكنم كه هيچ چيز و هيچ كس برام مهم نباشه جز خودم و همسرم 

منم همینطور 

سنگ بشیم؟

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بخاطر اینه کع هواا برشون میداره ؛ شاخ میشن واست؛ فک میکنن  وظیفه ات؛ 

لطف مکرر= حق مسلّم.

به هر کس اندازه ی ظرفیت و ارزشش خوبی کن؛ نه بیشتر.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

مشکل شما همینه ک بیش از اندازه محبت میکنی 

باید ب اندازه و تعادل داشته باشی و توقعی هیچی نداشته باشی اینجوری اصلا نامهری نمی بینی اگرم ببینی دیگه واست مهم نیست 

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
ما‌ میگیم خوبی مکرر= وظیفه مقرر

ما همونطوری میگیم؛😅

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )