2777
2789
عنوان

پرستاری آزاد بنظرتون برم

74 بازدید | 13 پست

شهریش خیلی زیاد شده ترمی بیست تومن به جز خوابگاه دیگه منم به خونوادم گفتم همون بهداشت عمومی روزانه ک اوردم میرم

ته دلم خیلی نگرانم نکنه بهداشت خوب نباشه و پشیمون بشم ک پرستاری نرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غیر از شهریه؛ شرایط دانشگاه دولتی با آزاد خیلی متفاوته...اینکه کدوم شهر قبول شدی هم مهمه...

حتما همه جوانب و بررسی کن...

بعد هم کارشناسی ترمی ۲۰ تومن نیست دانشگاه ازاد :| الان ارشد تهران ترمی ۲۰ نیست چه برسه کارشناسی...رو چه حسابی این مبلغ و میگی؟!

«خدایا آرام کن دلهای ما را»

پشیمون میشی حتما، بهداشت عمومی که بعد از فارغ التحصیلی جذبت نمیکنن که، مگر اینکه آزمون بدی تازه اگرم از آزمون قبول بشی، برو پرستاری که آیندت تضمین میشه، حین تحصیل کار دانشجویی پیدا کن، سه چهار ترم هم بخونی میتونی تو درمانگاه‌ها کار کنی، چهارسال سختی بکش یک عمر هم کار داری هم پول داری

غیر از شهریه؛ شرایط دانشگاه دولتی با آزاد خیلی متفاوته...اینکه کدوم شهر قبول شدی هم مهمه...حتما همه ...

امسال تو دفترچه زدن این قیمتارو ازاد شهریش چند برابر شده صدای همه ام در اومده میخوان اعتراض بزنن و اینا  مثلا پزشکی ترمی ۹۰ شده 

پشیمون میشی حتما، بهداشت عمومی که بعد از فارغ التحصیلی جذبت نمیکنن که، مگر اینکه آزمون بدی تازه اگرم ...

عزیزم اگه پرستار نیستید لطفا این توصیه رو بهش نکن

شما ازهر پرستاری بپرسی میگه اگه برگردم عقب قطعا این شغلو انتخاب نمیکنم

پرستاری خیلی پراسترس و پولی که میدن که نمیدن هم دربرابر وظایف پرستار هیچه

پشیمون میشی حتما، بهداشت عمومی که بعد از فارغ التحصیلی جذبت نمیکنن که، مگر اینکه آزمون بدی تازه اگرم ...

ببین چقد بدی پرستاری و میگن ک کار سختیه و اینا 

عزیزم اگه پرستار نیستید لطفا این توصیه رو بهش نکنشما ازهر پرستاری بپرسی میگه اگه برگردم عقب قطعا این ...

شما پرستاری ؟

خب عزیزم میشه راهنماییم کنی 

اکه برم بهداشت طرح داره ولی بعدش بیکار نمیمونم و همین بهداشتو برم خوبه ؟

ببین چقد بدی پرستاری و میگن ک کار سختیه و اینا

اگه مثل من به شاغل بودن و درآمد داشتن علاقه داری، سختیش اصلا به چشمت نمیاد، البته من پرستار نیستم، البته اینم میتونی از طریق پرستاری وارد بهداشت بشی که نصف روز سر کار باشی، خلاصه اگه از طریق درس واقعا میخای وارد بازار کار بشی پرستاری شغلش تضمینی هس، وگرنه برا رشته های بهداشت به راحتی نمیتونی وارد بازار کار بشی

شما پرستاری ؟خب عزیزم میشه راهنماییم کنی اکه برم بهداشت طرح داره ولی بعدش بیکار نمیمونم و همین بهداش ...

پرستاری بازارکار خوبی داره

ولی بنظر خودمن ارزش نداره

بهداشتم رشته خوبیه فقط باید هرازمون استخدامی که میاد بادقت دفترچه رو بخونی که رشته ات رو میخوادیانه

بعضی مشاغل هستن که بهداشت محیط میخوان ولی پرستاری فقط همون بعد کارتوی بیمارستان رو داره

فقط پرستاری اینطوری نیست

الان پزشکی هم خیلی بد شده

یعنی دانشجوهای پزشکی هم خیلی تحت فشارن نه فقط فشار درس فشار بی احترامی تحقیرشدن و تمام این سختی ها رو باید تحمل کنن که آیا بعد ۱۴ ۱۵ سال تخصص قبول بشن یا نه

مگه اینکه دندون قبول بشن

امسال تو دفترچه زدن این قیمتارو ازاد شهریش چند برابر شده صدای همه ام در اومده میخوان اعتراض بزنن و ا ...

اصلا منطقی نیست آخه...

شما گوگل کن اسم دانشگاهت و...بعد برو شماره امور مالی یا دانشجویی و بردار تماس بگیر شهریه دقیق رشتت و بپرس‌...

حتما اینکار و بکن...

رو هوا تصمیم نگیر خانم...هزینه رفت و امد و حواشی هم هست

«خدایا آرام کن دلهای ما را»