2777
2789
بارها بارها برای همین صندوقداری از غریبه تا دوست پدر و آشنا رفتیم ولی میگفتن ما صندوقدار نمی‌خوایم ی ...

کسی نگفت راحته! 

من اولین تجربه کاریم تو یه شرکت اینترنتی بود بعنوان حسابدار قرار بود کار رو بهم یاد بده ‌ حین آموزش یه حقوق‌ خیلی کم‌هم‌بهم‌بدن شه ماه اونجام‌کار کردم هر روز این نود روز رو‌گریه‌کردم طرف بد دهن و بیشعور بود و نهایتا نتونستم تحمل کنم اومدم بیرون رفتم شکایتشو کردم حقوقمو گرفتم تهدیدم کرد که نمیذارم کار کنی و همینکارم کرد بعد از اون رفتم تو‌یه عمده فروشی بعنوان حسابدار مشغول شدم سر یه هفته زیرآبمو‌زد گفته بود من‌‌دزدم ! بعد از اون تو‌یه عکاسی کار گیر آوردم اومد عکاسی رو‌رو‌سرش خراب کرد عکاسه داشت سکته میکرد گفت من دنبال دردسر نیستم دیگه نیا🫠

بعد رفتم تو شهرک صنعتی یه محیط مردونه که وقتی منو میدیدن کامل برمیگشتن نگاه میکردن ببینن این خانم کیه اینجا و‌چیکار داره . اونجا‌با یه شرکت حسابرسی قرارداد بستم کار بهم یاد بده و بفرستتم تو کارخونه ها کار‌کنم روزی پنج‌تا‌کارخونه‌میرفتم با یه حقوق مسخره تازه بعد یکسال تونستم خودم کار بگیرم و مستقل بشم در کنارش فروشندگی هم‌میکردم و آرایشگاهم‌ میرفتم آزمونم‌میدادم . 

میدونی نمیخوام‌بگم‌من‌خیلی قوی بودم میخوام بگم کار هست ولی برای اونی که‌ بهاشو بده و بهاشم کم‌نیست یا باید پارتی و سهمیه داشته باشی که من نداشتم یا باید سمج‌باشی ، چاره تی نداشتم جز اینکه سمج‌باشم 

دوست عزیز حسابدار اصلا دبیری نمیتونه شرکت کنه لطفا یکم تحقیق کنین حسابدار می‌تونه هنرآموز شرکت کنه

عزیزم منظورم دبیر درسای تخصصی حسابداری توی هنرستانه حالا شاید بد عنوانش کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما 5تا همکلاسی بودم 4تاشون دقیقا افکار شمارو داشتن ولی من به تلاش وپشتکارم ایمان داشتم من 15 ساله کا ...

عزیز من دانشگاه دولتی با رتبه ۱۰۰۰ آوردم شهر خودم تلاش کردم با کنکور بدون سهمیه اومدم دانشگاه الان هم دو سال هست ک هر دری رو زدم نشده افکار من افکار واقعی و الان جامعه هست یعنی من دلم میخواست با این استعداد و رتبه بیکار بمونم ؟ اکثر درس خون های میشناسم همین طوری شدن چرا می‌خواین بگین شما معجزه کردین 

من آتنام 🙋 . 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ سالگیم کامل میکنم .دختر شیرازی💜🍡اهل شهر حافظ 📖. ورزشکار و موزیسین 🏸 😇.هیچ انسانی کامل نیست و همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم⭐.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ .کنجکاو دنیای کتاب و موسیقی و اشپزی 📚🎹. عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعت هات🙏👩❤️👨💛.

ممنونم از راهنمایی هاتون ❤️

اما هنوز نمی‌دونم بخونم یا نه رشتم تجربه دانشگاه جای دور قبول شدم نمیذارن برم.

گفتن شهر خودمون حسابداری بخون آزاد منم دو دلم نه توان خوندن کنکورو دارم نه اینکه ان تومن شهریه بدم بعد کاره ای نشم 🥲واقعا شرایط سختی دارم نمی‌دونم چیکار کنم 

این پیشرفت ها رو در طی چه مدت بهش رسیدن؟

پیشرفت نمیشه گفت صرفا هرکدوممون یه شغلی گیرآوردیم منو‌دوستم که تو بانک‌قبول شد قبل از استخدام یه عالمه کارای سخت تو‌شرکتای خصوصی کردیم خود من هشت سال بعد از فارغ التحصیلیم قبول‌شدم‌

پیشرفت نمیشه گفت صرفا هرکدوممون یه شغلی گیرآوردیم منو‌دوستم که تو بانک‌قبول شد قبل از استخدام یه عال ...

من ترم اولیم ☹️💔 خیلیا دارن نا امیدم میکنن و میگن اصلا کار نیست

شما به عنوان کسی که این رشته رو خونده چه توصیه ای برای من دارین که بتونم موفق بشم 🥺

من ترم اولیم ☹️💔 خیلیا دارن نا امیدم میکنن و میگن اصلا کار نیستشما به عنوان کسی که این رشته رو خوند ...

تا از همون ترم اخرت شروع کن آزمونای استخدامی قبلی رو‌ پیدا کن تست بزن و خودتو آماده کن من اشتباه کردم اوایل که فارغ التحصیل شدم سریع آزمون استخدامی‌ندادم خیلی بدبین بودم قکر‌میکردم فقط مال سهمیه ای هاست و مارو قبول‌نمیکنن چه ازمون استخدامی قبول شی‌چه نشی ارشدتم سریع بگیر که اگه قبول شدی مدرکتو‌ ارتقا میدی حقوقت میره بالاتر و برای سمتای بالاتر راحتتر قبولت میکنن اگرم قبول نشدی با ارشد شرایط سنیت بهتره و تا سی و چند سالگی وقت داری ازمون بدی بالاخره یکیش قبول میشی