2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستم کارمند بانکه خودم مسئول مالی تامین دوتا از دوستای دیگم شرکت حسابرسی خودشون رو زدن یکی دیگشون برا شرکت خصوصی کار میکنه 

خلاصه بگم اگه فارغ التحصیل رشته حسابداری بیکار دیدی بدون خودش بیکار بودن رو انتخاب کرده 

راحت نیس استخدامی ظرفیت کمه متقاضی زیاده

بانک نه راحت نیس دوتا بیشتر نمی‌خوان چه توی امور مالی بهداشت چه توی آموزش پرورش چه توی امور حسابرسی تامین اجتماعی توی بانک هم دوتا بیشتر نمی‌خوان فایل های نگاه کنی میفهمی

من آتنام 🙋 . 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ سالگیم کامل میکنم .دختر شیرازی💜🍡اهل شهر حافظ 📖. ورزشکار و موزیسین 🏸 😇.هیچ انسانی کامل نیست و همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم⭐.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ .کنجکاو دنیای کتاب و موسیقی و اشپزی 📚🎹. عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعت هات🙏👩❤️👨💛.

دوستم کارمند بانکه خودم مسئول مالی تامین دوتا از دوستای دیگم شرکت حسابرسی خودشون رو زدن یکی دیگشون ب ...

من رشتم مدیریته ولی بانک همش ۱نفر میخواد اکثر اوقات 

و اینک بنظرت کارآموزی بهتره یا برم کلاس برا پارسیان و...؟یاداخل یوتیوب یادبگیرم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

راحت نیس استخدامی ظرفیت کمه متقاضی زیادهبانک نه راحت نیس دوتا بیشتر نمی‌خوان چه توی امور مالی بهداشت ...

من تو سه چهارتا آزمون استخدامی قبول شدم همشونم بین 700-800 نفر که یه نفر میخواستن پس نشد نداره 

من رشتم مدیریته ولی بانک همش ۱نفر میخواد اکثر اوقات و اینک بنظرت کارآموزی بهتره یا برم کلاس برا پارس ...

منم وقتی ازمون‌دادم‌یه نفر‌میخواستن سهمیه ام‌ندارم 

کارآموزی قطعا! 

هیچی جای تمرین عملی رو‌نمیگیره 

افتضاح

هرجا میری اگه پارتی نداشته باشی تا دوسال سابقه نزاری جلوشون نگاهتم نمیکننن ببین چیزی بلدی یا نه

اونایم که به به جای رسیدن یا دوسال معذرت میخوام حمالی کرد یا پارتی داشتن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

دوستم کارمند بانکه خودم مسئول مالی تامین دوتا از دوستای دیگم شرکت حسابرسی خودشون رو زدن یکی دیگشون ب ...

با کمال احترام هیچ وقت لیاقت و مسئولیت بقیه رو با جمله خودشون بیکاری انتخاب کردن زیر سوال نبرید منم حسابداری خوندم ولی کاری رو بهم نمیدن البته کار خوب نه کاری که نه حقوقی داره نه بیمه دل آدم ها رو نشکون از کجا میدونین ؟ قطعا هم در کار آزاد هم در استخدامی تلاش هابی کردن ولی نشده بیکاری ممکنه برای هر فارغ التحصیل پیش بیاد 

من آتنام 🙋 . 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ سالگیم کامل میکنم .دختر شیرازی💜🍡اهل شهر حافظ 📖. ورزشکار و موزیسین 🏸 😇.هیچ انسانی کامل نیست و همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم⭐.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ .کنجکاو دنیای کتاب و موسیقی و اشپزی 📚🎹. عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعت هات🙏👩❤️👨💛.

افتضاحهرجا میری اگه پارتی نداشته باشی تا دوسال سابقه نزاری جلوشون نگاهتم نمیکننن ببین چیزی بلدی یا ن ...

منم میگم نه کار آزاد به راحتی اجازه میدم بری نه کار دولتی ظرفیتش زیاده چجوری میتونم واقعیت بیکاری رو زیر سوال ببرن؟ 

منم میگم نه کار آزاد به راحتی اجازه میدم بری نه کار دولتی ظرفیتش زیاده چجوری میتونم واقعیت بیکاری رو ...

فقط پارتی پارتی 

همه اونایم که میگن شغل ریخته و فلان الکی میگن 

من خودم هرجا رفتم یا گفتن سابقه یا یک ماه کار کشیدن و بعد به بهونه الکی رد کردن که نخوان بیمه و حقوق بدن 

خب این سابقه رو من از کجا بیارم؟؟؟مسلما بیکار میمونم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

منم وقتی ازمون‌دادم‌یه نفر‌میخواستن سهمیه ام‌ندارم کارآموزی قطعا! هیچی جای تمرین عملی رو‌نمیگیره

واقعا اراده میخاد چندبار شروع کردم بخونم تمرکزم کمه یا چشمام درد میگیره چون منابع با گوشی دارم،کار آموزی ام دوستام گفتن همش خرکاریه هیچی یادت نمیدن،البت زیادم پیدا نکردم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من تو سه چهارتا آزمون استخدامی قبول شدم همشونم بین 700-800 نفر که یه نفر میخواستن پس نشد نداره

شما فارغ التحصیل کی هستید؟ منم حسابداری خوندم شاید شما مال دو سه سال اخیر نیستید من تمام آزمون استخدامی که مال اخیر هست با سند مدرک بهتون میگم که تعداد حسابدار هر ارگان میخواست چقدر هست و از سال ۱۴۰۱ تا حالا تک به تک براتون میگم دفترچه شون هم داخل سایت هست 

دبیری آموزش پرورش حسابدار نمیخواد

هنرآموز ( آموزش پرورش)  ۳ تا خانوم سهمیه آزاد 

کنکور فرهنگیان (آموزش پرورش )  ۴ برابر ظرفیته و بین ۱۰ تا ۱۵ نفر

حسابرس (تامین اجتماعی )سال ۱۴۰۱ دو نفر خانم 

امور مالی ( وزارت بهداشت ) سال ۱۴۰۱ دو نفر خانم

مامور مالیات (سازمان مالیاتی ) سه برابر ظرفیت ۲۰ نفر

حسابدار ( بانک تجارت ) امسال همین مهر بود اصلا تعداد معلوم نیست

حالا شما قضاوت کنین ۳۰۰ ۴۰۰ نفر از کجا آوردین ؟ 

فقط پارتی پارتی همه اونایم که میگن شغل ریخته و فلان الکی میگن من خودم هرجا رفتم یا گفتن سابقه یا یک ...

دقیقا هزینه هم برای رفت آمد با خودته بیمه هم نمیکنن دوستم توی شرکت کار میکرد جیگرش خون کردن تا حقوق دادن