2777
2789
دقیقا هزینه هم برای رفت آمد با خودته بیمه هم نمیکنن دوستم توی شرکت کار میکرد جیگرش خون کردن تا حقوق ...

همه کارهای مالی و مالیاتی رو هم میندازن گردن خودت

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

شما فارغ التحصیل کی هستید؟ منم حسابداری خوندم شاید شما مال دو سه سال اخیر نیستید من تمام آزمون استخد ...

شما پست منو دوباره بخون!من کجا گفتم 300 نفر من گفتم تو آزمونهائی که 700-800 نفر شرکت میکردن فقط یک نفر برمیداشتن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه کارهای مالی و مالیاتی رو هم میندازن گردن خودت

اره و باید این و به استارتر بگم که حتی هزینه هم باید بکنی یک هزینه نرم افزار آفیس و دوم هزینه کار با نرم افزار های حسابداری و سوم بعضی جاها هم برای کارورزی پول میگیرن باز 

بعضی دوستان من و هم به امید اینکه همه جا کار هست و میری توی بانک راهنمایی کردن ولی باید بگم احتمالش خیلی خیلی ضعیفه چون آدمایی هستن الان ۲۰ سال جلوتر از من و شما توی بانک می‌خوان کار کنم و قرار دادین هنوز 

من آتنام 🙋 . 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ سالگیم کامل میکنم .دختر شیرازی💜🍡اهل شهر حافظ 📖. ورزشکار و موزیسین 🏸 😇.هیچ انسانی کامل نیست و همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم⭐.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ .کنجکاو دنیای کتاب و موسیقی و اشپزی 📚🎹. عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعت هات🙏👩❤️👨💛.

با کمال احترام هیچ وقت لیاقت و مسئولیت بقیه رو با جمله خودشون بیکاری انتخاب کردن زیر سوال نبرید منم ...

منظور بدی نداشتم . بیکار بودن هم‌مثل شاغل بودن میتونه یه انتخاب باشه یکی از دوستام بعد از ازدواجش کارشو گذاشت کنار و انتخاب کرد که بعنوان یه زن‌ خانه دار زندگی کنه هیچ‌کدوم از اینا برتری نسبت به اون‌یکی نداره صرفا انتخابای ما هستن . 

خود من قبل از اینکه آزمون‌ استخدامی قبول شم تو شرکتای خصوصی کار پاره وقت و‌تمام وقت کردم کارآموزی رفتم فروشندگی کردم تو لاین زیبایی کار کردم و در کنارش مدام‌آزمون‌میدادم چون انتخابم شاغل بودن بود. منظورم از اون‌جمله این‌بود که حسابداری رشته ایه که براش کار زیاده و‌واقعا هم‌همین طوره شما بعنوان یه فارغ التحصیل حسابداری از صندوقدار یه فروشگاه بودن تا صاحب شرکت حسابرسی یا کارمند بانک دبیر حسابداری … یه عالمه انتخاب داری پس اگر دنبال کارید قطعا میتونید کار پیدا کنید حالا اینکه مثلا صندوقدار‌بودن‌ یا کارمند بانک‌بودن انتخاب شما نیست و فقط دنبال مثلا دبیری هستید دیگه بحثش جداست 

شما پست منو دوباره بخون!من کجا گفتم 300 نفر من گفتم تو آزمونهائی که 700-800 نفر شرکت میکردن فقط یک ن ...

خوب بازم یه نفر بین ۷۰۰ ۸۰۰ نفر اصلا باشه یک نفر بین چن صدهزار نفر چه مشکلی حل می‌کنه عزیزم ظرفیت کمه متقاضی زیاده تازه سهیمه ها هم هستن 

من آتنام 🙋 . 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ سالگیم کامل میکنم .دختر شیرازی💜🍡اهل شهر حافظ 📖. ورزشکار و موزیسین 🏸 😇.هیچ انسانی کامل نیست و همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم⭐.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ .کنجکاو دنیای کتاب و موسیقی و اشپزی 📚🎹. عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعت هات🙏👩❤️👨💛.

خوب بازم یه نفر بین ۷۰۰ ۸۰۰ نفر اصلا باشه یک نفر بین چن صدهزار نفر چه مشکلی حل می‌کنه عزیزم ظرفیت کم ...

دیگه ما که مسئول حل کردن مشکل بیکاری نیستیم ما نهایتا بتونیم گلیم خودمونو از آب بکشیم بیرون ما تلاش میکنیم اون یک نفرها ماباشیم!

منظور بدی نداشتم . بیکار بودن هم‌مثل شاغل بودن میتونه یه انتخاب باشه یکی از دوستام بعد از ازدواجش کا ...

بارها بارها برای همین صندوقداری از غریبه تا دوست پدر و آشنا رفتیم ولی میگفتن ما صندوقدار نمی‌خوایم یا تحصیلاتم زیر سوال میبردن اگه راحت بود من تا حالا بالای ۱۰۰ جا رزومه فرستادم برای همین صندوقداری بازم قبول نکردن کار داره وقت اتفاقا توی لاین آرایشی بهداشتی هم رفتم یه سوال پرسیدم ک آدرس تون کجاست طرف وقت مصاحبه من رو لغو کرد این روزا مردم حتی زیر آب تو میزنن راحت 

افتضاحهرجا میری اگه پارتی نداشته باشی تا دوسال سابقه نزاری جلوشون نگاهتم نمیکننن ببین چیزی بلدی یا ن ...

هیچ چیز رایگانی وجود نداره هرچی بخوای از این دنیا بگیری باید بابتش یه چیزی بدی من همونیم که دوسال حمالی کرده ولی ارزششو داشت و‌ به چیزی که‌میخواستم ‌رسیدم . باید توقعاتتون واقع گرایانه باشه این‌که بخوای بدون سختی کشیدن یه صندلی و میز بهتون نشون بدن بگن این شغل شماست ، اشتباهه و‌ناامید میشید 

دیگه ما که مسئول حل کردن مشکل بیکاری نیستیم ما نهایتا بتونیم گلیم خودمونو از آب بکشیم بیرون ما تلاش ...

بازم صورت مسأله سرجاشه کجای این آمار یعنی کار وجود داره و طرف بی لیاقتی که کار پیدا نمیکنه همه هم فک میکنم اون یک نفر خودشونن و میلیونی این مینویسن برای استخدامی 

منظور بدی نداشتم . بیکار بودن هم‌مثل شاغل بودن میتونه یه انتخاب باشه یکی از دوستام بعد از ازدواجش کا ...

دوست عزیز حسابدار اصلا دبیری نمیتونه شرکت کنه لطفا یکم تحقیق کنین حسابدار می‌تونه هنرآموز 

شرکت کنه

هیچ چیز رایگانی وجود نداره هرچی بخوای از این دنیا بگیری باید بابتش یه چیزی بدی من همونیم که دوسال حم ...

نه واقعا خیلی سخت کار میدم من برای همون یادگیری حتی گفتم رایگان کار میکنم بازم قبول نکردن 

بازم صورت مسأله سرجاشه کجای این آمار یعنی کار وجود داره و طرف بی لیاقتی که کار پیدا نمیکنه همه هم فک ...

ما 5تا همکلاسی بودم 4تاشون دقیقا افکار شمارو داشتن ولی من به تلاش وپشتکارم ایمان داشتم من 15 ساله کارمندم اونا هنوزم بیکارن

من رشتم مدیریته ولی بانک همش ۱نفر میخواد اکثر اوقات و اینک بنظرت کارآموزی بهتره یا برم کلاس برا پارس ...

خدا پدرت بیامرزه منم میگم آزمونها یه نفر بیشتر نمی‌خوان میگن کار هست من یه چیز فهمیدم هرکس خودش کار کنه میگه توانمند هست ولی اگه یکی غیر خودشون بگه کار نیس ظرفیت کمه میگن حتما خودش خواسته بیکار باشه 

هیچ چیز رایگانی وجود نداره هرچی بخوای از این دنیا بگیری باید بابتش یه چیزی بدی من همونیم که دوسال حم ...

دوسال حمالی کردن اونم فرق داره بعضیا دوسال ادمو میگیرن به کار ولی کارای که اصلا یه ریال به دانش شما اضافه نمیکنه 

جدیدا هم کارفرماها یادگرفتن بین دو تا سه ماه نیرو میگیرن و بعد خداحافظ واسه اینکه درست بیمه نکنن

وگرنه همه میدونن بدون رنج گنجی میسر نمیشه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

دوسال حمالی کردن اونم فرق داره بعضیا دوسال ادمو میگیرن به کار ولی کارای که اصلا یه ریال به دانش شما ...

اره به نفر حرف من فهمید اینجا تا یه ماه هم میگن آزمایشی کار کن بعد بیمه میدن که بتونن بندازند بیرون دوباره نیرو بگیرن