2777
2789
عنوان

بعد پنج ماه برگشتیم بهم چی بگم

188 بازدید | 12 پست

یک سال باهم دوستیم من دوبار ولش کردم برای وضع مالی بدش....ولی باز بهم برگشتیم اونم خودم بهش پیام دادم الان گفت اول حرف بزنیم بعد ببینیم چی میشه

این اقا هیچگونه پول و کار ماشینی نداره۲۲سالشم هست

ولی الان ی کار پیدا کرده ماشینم داره میخره

خیلیم از دستم ناراحته

بنظرتون تقصیر منه؟هی میگه وقتی بهت نیاز داشتم ولم کردی

چی بگم دیدمششش؟ساکت وایسم تا حرفاشو بزنه؟یا جوابشو بدم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چرا میخوایش؟ کار پیدا کرده و میخواد ماشین بخره؟

با خودم فکر کردم کار و...هیچیش به من دیگه ربطی نداره اون که شوهرم نیست فقط دوست پسرمه

و اره انگاری داره میره دنبال کار

دوستش دارم ولی هی بین عقل و قلبم میمونم

بنظر من ک نباید بهش پیام میدادی

این رابطه ای هم ک هی کات میشه سرانجام خوشی هم نداره 

اون آقاهم اگر کینه یا عقده داشته باشه بعدا بروت میاره ک چون پول نداشتم ولم کردی 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

بهش بگو اینکار رو کردم که به خودت بیای و دنبال کار باشی بگو با خودم گفتم اگه برات ارزش داشته باشم حتما تلاشت رو میکنی بگو قصدت فراموشی نبوده و فقط خواستم بهت تلنگر بزنم

ولی یه چیزی هیچ وقت از بیدپولی نترس اگه نانزدت اخلاق داره پشتکار داره باهاش ازدواج کن

منم موقع عقد شوهرم هیچی حتی پول حلقه ازدواج حتی یه موتور کا بعد تو عقد یه موتور کهنه خرید ولی هیچ وقت به روش نیاوردم که از موتورش پیش خانواده و همسایه ها خجالت میکشم اخه من خانواده ام از لحاظ مالی خیلی اوکی بودن اینم بگم خیلی سخت تنوستم خانواده مو راضی به ازدواج کنم

ولی واقعا پسر خوبی با اخلاق و پشتکار بسیاری داشت هم درس میخوند هم کار میکرد بهدش سرباز که شد بازم کار میکرد و سربازیش رو رفت 

حتی سربازیش رو هم تو عقدمون رفت زندگیمون رو ساختیم ۴ سال عقد بودیم وقتی هم عروسی گرفتیم ۳ ماه از سربازیش مونده بود الان ۵ سال هس عروسی گرفتیم ماشین یک میلیاردو خورده ای  داره الان یه زمین خوب تو بهترین نقطه شهر خریده 

یا خونه خیلی خوب برامون اجاره کرده 

خداروشکر هزار مرتبه 

هیچ وقت از بی پولی نترس فقط اخلاق و پشتکار طرفت رو ببین

یکبار برای همیشه سبک وسنگین کن با خودت ببین چند چندی تصمیمتو بگیر اگه قبولش داری برا همیشه تحت هر شرایطی پاش بمون اگر نه از همین الان دیگه سر قرار نرو!اون بنده خدارم بلاتکلیف نزار فردا آهشم دامنگیر زندگیت بشه!