2777
2789
عنوان

دو قطبیم

190 بازدید | 16 پست

سلام خوشگلا

. چهارشنبه نوبت روانپزشک دارم

رفتم تو فاز شیدایی.  پرحرف شدم  عاشق خرید شدم. رفتم یه ادکلن بخرم ۷ تومن  باز یه آن پشیمون شدم  خدا رو شکر   در لحظه آنی صد تا فکر میاد ذهنم  

فقط دوست دارم حرف بزنم

الان یه نیمه روانیم

دوست داشتم با شما حرف بزنم خالی بشم

افسردگیم میگیره یه مکافات

شیداییم میگیره یه مکافات

داییم این طوری بود خودکشی کرد راحت شد

از مامانمم به ارث بردم

شانس بزرگی گه آوردم شوهر خوبی دارم وگرنه هیچ کی منو تحمل نمی کرد

الانم رو کونم نمی تونم بشینم دوست دارم فقط برم نمی دونم کجا فقط برم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

الان فکر میکنم اینقدر زیبای همه عاشقم میشن 

دو هفته دیش میگفتم چه زشتم 

خدایا  

الان چی کار کنم بچه ها ارامش،بگیرم 

دارو هم می خورم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته که دوقطبی درمان کامل نداره؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

درسته که دوقطبی درمان کامل نداره؟

دو قطبی و اختلال شخصیت مرزی مشابه هم هستن

ولی حتی اختلال مرزی حاد تره

اما ی تفاوت داره که قابل درمانه اختلال

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

شاید اثرات داروییه ؟ من رفتم افسردگیم خوب شه دارو داد تیک گرفته بودم یجابند نبودم گاه گریه گاهی خنده بیقرار بودم بچمم نمیتونستم بغل کنم بزور گرفتم بغلم رفتم اضطراری برام آمپول نوشت آروم شدم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

عزیزم یعنی کنترل اینا دست خودت نیست؟ حالا که دردتون میدونی شاید راحتر بشه درمان بشی

نه نیست 

یعنی داروهات اصلا اثر نکرده اسی؟ یا تازه شروع کردی؟

با دکترت در ارتباط باش نگران نباش داروها تا حدی زیااادی استیبلت میکنه 

من با بیماری تو خیلیی آدم دیدم این چند وقته 🥲با وجود دارو به زندگی عادیشون ادامه میدن

الکی به خودت انگ نچسبون این رفتارها که گفتی میتونی با بالا بردن تجربه و خوندن کتاب و سرگرم کردن خودت و مدیریت این افکار درستشون کنی 

یه دکتر بهم گفته بود دوقطبی بعدش کلی تحقیق کردن دکترمو عوض کردم فهمیدم دوقطبی نیستم اصلا شخصیت کمالگرا دارم (دوقطبی هام براشون پیش میاد )و خودم رو اون شخصیتم کار کردم و الان خیلی بهترم 

خیلی از علائمم هم مثل شما بود ولی از خودشیفتگی و کمالگرایی بود و دوره pms باعث برخی حالت های افسردگیم میشن 

من چندین سال همش میگفتم دوقطبیم حالم بدتر شده بود همش تلقین میکردم 

درحال ساخت ....:)