2777
2789
عنوان

تغییر رشته در دانشگاه علوم پزشکی

1469 بازدید | 31 پست

میتونم از پزشکی به دندانپزشکی تغییر رشته بدم ؟چون دیدم بعضیا این کار رو انجام دادن سالای قبل؛کسی تجربشو داره اگر بله میشه لطفا توضیح بدید چی کار کردید حتی اگر به دانشگاه آزاد هم باشه اوکیه چون هزینه تحصیل حتی تو ترکیه هم خیلی بیشتر دانشگاه آزاد خودمون درمیاد،خودم پزشکی روزانه در اومدم ولی اگر بتونم حتی از روزانه به آزاد دندانپزشکی هم انتقالی بگیرم اوکیه.مرسی از راهنماییتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو اطرافیان کسی داشتین که با دانشجو دندانپزشکی چه روزانه و چه شهریه پرداز جابجا کرده باشن

چون بعضیا نمیتونن شهریه دانشگاه رو بدن و از طرفی اگر بخوان انصرافم بدن یا برن پزشکی روزانه باید مقدار زیادی جریمه پرداخت کنن

به شرط اینکه انتخابای بعدیت بوده باشه و رتبه ات بهش میخورده احتمال داره جابه جا کنن

عزیزم من با رتبم دانشگاه ازاد میاوردم ولی مشکل اینه الان با کارنامه سبز نمیشه کاری کرد

ممکنه مثلا بعد یک تا سه ترم با معدل بالا بشه درخواست داد برا اون رشته محل؟

من نمیدونم مگه نه اوضاع مالی دانشگاه آزاد خرابه پ چرا اینقدر باید اذیت کنن؟

به شرط اینکه انتخابای بعدیت بوده باشه و رتبه ات بهش میخورده احتمال داره جابه جا کنن

اصن دیگه کارنامه سبز انتخابای بعدیتو نشون نمیده

اصلا خاطرم نیست آزادو زدم یا نه ولی میدونم رتبم از اخرین نفر خیلی بهتره

دندون خییییییییییلی رتبه بهتری نسبت به پزشکی میخواد + دندون ظرفیت کم و استقبال زیاد داره بعید میدونم ...

حالا خیلی تفاوتی هم ندارن مگر اینکه اخرین رتبه های قبولی هر رشته رو با هم قیاس کنی 

من به خاطر مشکل پام میخواستم اقدام کنم ولی میترسم به جا یه رشته تقریبا هم سطح بندازنم یه رشته ای مقل داروسازی یا فیزیوتراپی و ...

حالا خیلی تفاوتی هم ندارن مگر اینکه اخرین رتبه های قبولی هر رشته رو با هم قیاس کنی من به خاطر مشکل پ ...

حالا ان شاالله درست بشه و بتونی بری دندون توکل بر خدا❤️❤️

دختران مازندران🌱 کاربری دست ۳ تا دختر خاله هست😎