2789
عنوان

پیش دبستانی

1078 بازدید | 48 پست

سلام مامانایی که بچه پیش دبستانی دارین شما بچه هاتون واسه دستشویی رفتن توی پیش دبستانی مشکلی ندارن؟   میتونن خودشون و تمیز کنن؟  

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

من تو خونه مستقلن اما اصلا دستشویی مهد نمیرفت خودش را کنترل میکرد الانم اوله نمیره چون ترس داره علتشم نفهمیدم 

ولی اگه بلده باید باهاش میرفتی بامحیط دستشویی انجااشناش میکردی که راحت میرفت 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

امسال معلمشون خیلی مهربونه و بهش حس امنیت داد 

کامل یاد گرفت خداروشکر

البته بلد بود خودشو بشوره فقط استرس داشت که رفع شد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها اونایی که پسر دارن چطوری یاد میدین بچه من پنح سالش شد سال دیگه میره پیش دو چحوری یاد بدم شلاورش خیس نشه دیونه شد

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
من تو خونه مستقلن اما اصلا دستشویی مهد نمیرفت خودش را کنترل میکرد الانم اوله نمیره چون ترس داره علتش ...

من مشکلم اینه پسر من اصلا مستقل نیست،  بهش میگم یادت بدم خودت بشوری میگه نه دستام کثیف میشه،  البته مشکل من فراتر از ایناست پسر من کلا ایستاده کارشو میکنه حتی پی پی،  رو سنگ که میترسه بشینه،  نشسته هم بدش میاد 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
من با تغذشدن مشکل دارم بگین چکار کنم

چطور مگه چیزی نمیخوره؟ 

نه لیست دادن دوست نداره مثلا نون پنیر گردو الویه

حالا اجبار از رو لیست باشه؟  حالا بزار شاید به هوای بقیه بچه ها خورد کنارش اون چیزی که دوست داره هم بزار