2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 50 پست
من مشکلم اینه پسر من اصلا مستقل نیست، بهش میگم یادت بدم خودت بشوری میگه نه دستام کثیف میشه، البته ...

عزیزم همسرتون مشکل روده داست اسهال میشد چطور خدب شد ؟

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان

عزیزم همسرتون مشکل روده داست اسهال میشد چطور خدب شد ؟

نه عزیزم بیماری همیشه همراهشه فقط با قرص مبورین و پرهیز غذایی تا حدودی کنترل میشه 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پسر من پیش دبستانیه و تازه چند روز قبل مهر یاد گرفت خودشو بشوره. 

اونم از نشستن خیلی میترسید. اول نشسته دسشویی کردن رو یادش بدید. 

بعد بهش یاد بدید با فشار اب بدون دست زدن خودش رو بشوره. اینجور دستاش هم کثیف نمیشه. 

من چون پسر  خودمم همین مشکل رو داشت  درکتون میکنم. 

اهان یه چیز دیگه که خیلی بهم کمک کرد این بود که به معلمش روز اول بعد کلاس گفتم پسر من از کلاس بدش اومد چون دسشویی داشت و نمیتونست بره. 

روز بعد معلمش اومد از همه ی بچه های کلاس خواست یکی یکی برند دسشویی و برگردند حتی اگه دسشویی هم نداشتند اجبار کرد که همه برند.‌

پسرمم که بقیه رو دید اونم بدون هیچ ترسی رفت دسشویی و برگشت. 

چند روز بعدش بازم به معلمش گفتم دسشویی رفتن رو با بچه ها تمرین کنه چون حتما بچه های دیگه ای مثل پسر من هستند که نمیتونند تنهایی برند. 

خلاصه بعد از چند بار پسرمم بالاخره یاد گرفت و عادت کرد.‌

به پدرش هم بگید باهاش تمرین کنه بالاخره پدر و پسر حتما زبون همدیگه رو بهتر میفهمند.‌

من در این مورد پسرم به حرف باباش بهتر گوش میداد تا من. 

مطمئنم به زودی گل پسرتون یاد میگیره و جای نگرانی نیست. 

فقط اگه یه درصد امتداد پیدا کرد حتما با روانشناس در این مورد صحبت کنید.‌

سلام پسرت حرف زدمنم بچم اپراکسیهدارم دیوونه میشم

تقریبا راه افتاده الان که چهار سالشه دارم جمله های طولانی باهاش کار میکنم و مفهوم ها رو باهاش کار میکنم هنوز هم بعضی جملاتش مفهوم نیست و از هم سن و سالاش عقبه،  شما حتما گفتار درمانی ببر و تو خونه خیلی باهاش کار کن راه میفته،  بچه شما چند سالشه؟  

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
به پدرش هم بگید باهاش تمرین کنه بالاخره پدر و پسر حتما زبون همدیگه رو بهتر میفهمند.‌من در این مورد پ ...

به مربی پیش گفتم که مشکلش چیه گفتم شما بهش بگید چون حرف من رو گوش نمیده، متاسفانه شوهرم هیچی براش مهم نیست پسر من چهار سالشه تو حرف زدن مشکل داره 

به مربی پیش گفتم که مشکلش چیه گفتم شما بهش بگید چون حرف من رو گوش نمیده، متاسفانه شوهرم هیچی براش مه ...

اها چهار سالشه پس هنوز کوچیکه. پسر من چند روز دیگه شش سالش تموم میشه چون نیمه دومیه دیرتر اومده پیش. 

حتما تا چند وقت دیگه گل پسر شما هم در این مورد مستقل میشه. 

به معلمش حتما بگید با بچه ها در این مورد کار کنه. 

تقریبا راه افتاده الان که چهار سالشه دارم جمله های طولانی باهاش کار میکنم و مفهوم ها رو باهاش کار می ...

مال من 4سالشه

8ماهه میبرمش

تازه حروف میگه

دکتر گفت از ماه بعد کلمه.... 

خداروشکر داره جمله میگه... من استرس دارم ک نشه درست بشه

اها چهار سالشه پس هنوز کوچیکه. پسر من چند روز دیگه شش سالش تموم میشه چون نیمه دومیه دیرتر اومده پیش. ...

ممنون عزیزم امیدوارم کردی خیلی نگران بودم 

مال من 4سالشه8ماهه میبرمشتازه حروف میگهدکتر گفت از ماه بعد کلمه.... خداروشکر داره جمله میگه... من اس ...

درست میشه اگه میتونی تعداد جلسات گفتار درمانیشو زیادکن خیلی تاثیر داره من اگه مشکل مالی نداشتم و مرتب پسرم و گفتار درمانی میبردم الان کاملا راه افتاده بود 

من مشکلم اینه پسر من اصلا مستقل نیست، بهش میگم یادت بدم خودت بشوری میگه نه دستام کثیف میشه، البته ...

وای عین پسرمن چن باری باجنگ ودعوانشوندمش عادت کرد البته تا4سالگی اینجوری بود