2777
2789

یازدهمم ۳ ساعت در روز ریاضی داریم جمعا ۱۳ ساعت در روزز…

عینکی نیستم ولی چشمام تار میبینه خیلیی کم هفته پیش رفتم ۲ تا چشم پزشکی گفتن مشکلی نداره چشمات خدارو شکر چشمات ضعیف هم نیست

از کلاس اول از ریاضی متنفر بودم سرکلاس گریم گرفت رفتم دستشویی بالا آوردم چرا اینجوری میشم کمک

این کاربر حس شیشمی قوی میباشد ، چیزی خواستید در خدمتم 💅🏻 جدیدا تو این دوره زمونه مد شده دخترا ناز بکشن پسرا هم شدن پرنسسعلی🧔🏻‍♀️😐 

رشتت چیه

من فیزیک 

این کاربر حس شیشمی قوی میباشد ، چیزی خواستید در خدمتم 💅🏻 جدیدا تو این دوره زمونه مد شده دخترا ناز بکشن پسرا هم شدن پرنسسعلی🧔🏻‍♀️😐 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی خیال فقط بخون . خودت باش. مثل بقیه هم وقتی رفتی بخون. اینکه تار می بینه یا ضعیفی یا استرس داری . اصلا فکرشک نکن برای دانشگاه هم که همه ریاضی نمی خوان. منم ریاضیم خیلی بد بود سعی کردم آروم باشم و فقط بخونم دیگه به نتیجه کار نداشتم و یکم با علاقه خوندم سال آخر ریاضیم ۲۰ شد ، همه که قرار نییت با ریاضی سر و کار داشته باشن

شاید خشکی چشم باشه

زل زدن طولانی مدت به مانیتور لب تاب تخته کتاب گوشی و... باعث خشکی و سوزش چشم میشه همیشه بعد از ۵,۱۰ دقیقه سرتو بالا کن و چشماتو ببند چون وقتی آدم رو یچیزی تمرکز می‌کنه پلک زدن یادش می‌ره و یا میتونی از داروخانه ها اشک مصنوعی تهیه کنی

سلام دخترررررررررررم با تشکر