2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراچی شده

ی سال درگیرم هی این دکتر اون دکتر برای ریه م که تنگی نفس دارم 

از اینور تپش قلب بالا دارم میگن از استرس و افسردگیه هرچی هست منو دیگه روانی کرده🥲

ای راست میگی والا خواهر

وقتی به گذشته و سلامتی جسمی روانی ای ک داشتم و قدر ندونستم نگاه میکنم حسرت میخورم

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 
ای راست میگی والا خواهروقتی به گذشته و سلامتی جسمی روانی ای ک داشتم و قدر ندونستم نگاه میکنم حسرت می ...

منم بخدا همش میشینم فکر روزای قبل و میکنم میگم چقدر خوشبت بودی قدر ندونستی...

منم بخدا همش میشینم فکر روزای قبل و میکنم میگم چقدر خوشبت بودی قدر ندونستی...

قدیما وقتی به گذشتم نگاه میکردم الکی غصم میگرفت فک میکردم گذشته ی خیلی سختی داشتم

الان همون گذشته شده هدف و ارزوم

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 
وای که دلم خونه هرلحظه دارم دعا میکنم که ای کاش سلامتی داشتم انشالله خدانجاتمون بده

انشالله امیدارم خدا حواسش به ما بنده هاش باشه،بدون خواست خودمون اومديم تو این دنیا و اینجوری دارم عذاب میکشیم😢

قدیما وقتی به گذشتم نگاه میکردم الکی غصم میگرفت فک میکردم گذشته ی خیلی سختی داشتمالان همون گذشته شده ...

منم همینجوریم مجبوریم تحمل کنیم صبر کنيم کاری جز این از دستمون برنمیاد😢

عزیزم ان شاالله شفای کامل بگیری. دقیقا همینطوره.همه همینیم. زندگی و کلا دنیا دیگه جای قشنگی نیست. هرروز یه مشکل جدید.هرچی به آخر زمان نزدیک بشیم مشکلات بیشتر میشن.

کاش امام زمان عج زودتر ظهور کنن و دنیا گلستان بشه.میگن امام زمان عج بیان دیگه هیچ مشکلی مثل بیماری،فساد،نیازمند بودن وخیلی چیزای دیگه نیست.واقعا نیاز داریم.

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین 

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

منم دست درد و گردن درد گرفتم میگن از اعصاب خسته شدم حتی نمیتونم کاری خونمو انجام بدم سلامتی بزرگترین ...

هربلایی سر آدم میاو ب خاطره همین اعصابه ای کاش یکم زودتر متوجه می شدم انقدر استرس چیزای بی خود و نمیکشیدم😔