2777
2789
عنوان

بچه ها منو آبجی دوقلوم خیلی به هم وابسته بودیم ولی.. 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 27 پست
ولی جالبه ها من نمیدونم یکی شبیهم باشه چه حسی بهش پیدا می کنم ؟

بهترین حس دنیااااا همه بهمون میگفتن آیینه ی همدیگه هستین

اروزمه که بچم دوقلو بااااااشن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
فقط اومدم بگم که منم دوقلو همسان دارم . شما دوقلو ها خیلی عشقید⚘⚘⚘😍😍😍

شماهم به هم وابسته بودید؟؟ 

الان جدا شدین؟؟  چجوری تحمل کردی؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج کردین شماهم؟که جدا شدین؟ 

من ازدواج کردم اون مجرده ولی جدا نشدیم از هم اون محل کارش نزدیکه خونه منه ساعت ۲.۳۰ که کارش تموم میشه میاد خونه من یه کم استراحت میکنه میریم خونه مامانم منم تا غروب میمونم اونجا شب شوهرم میاد دنبالم برم میگردنه خونه معمولا برناممون اینجوریه مگر اینکه کاری پیش بیاد

ولی چن ماه پیش  سره یه موضوعی اون دو ماه با من قهر بود بعد آشتی کردیم اون دو ماه واسه من خیلی سخت بود

من ازدواج کردم اون مجرده ولی جدا نشدیم از هم اون محل کارش نزدیکه خونه منه ساعت ۲.۳۰ که کارش تموم میش ...

خوش به حااااالتون 

خداروشکر که پیش هم هستین. 😍😍

شماهم به هم وابسته بودید؟؟  الان جدا شدین؟؟  چجوری تحمل کردی؟

نه عزیزم من دوقلو نیستم. بچه هام دوقلو همسانن ⚘⚘

یه لحظه گوش کن خدا... جدی میگم .. نه بچه بازی نه ادا و اطوار.... تو این دنیا......حال خیلی ها اصلا خوب نیست.یه دستی به زندگی شون بکش. لطفااااا
نه عزیزم من دوقلو نیستم. بچه هام دوقلو همسانن ⚘⚘

اخییی خوش به حالتون 

من بچه ی دوقلو میخوااام. 🙁🙁

وای چقدر برام جالب بود که اینجوری نسبت به خواهرت عشق داری.

ممنونم 😊😊

خوش به حالت که این قدر هم را دوست دارید دوری خیلی سخته خوش به حالت که آجی داره جز بهترین حس هاست ...

مرسی قربونت برم 😍😍😍

ان شاءالله 

منم خواهر ندارم

یه دوست صمیمی دارم پانزده ساله با هم ایم 

ولی الان به خاطر یه موضوعی با هم ارتباط نداریم

من اسمش را تو گوشی م آجی ذخیره کردم وقتهایی که برام پیام می داد انگار دنیا را بهم می دادن

منم خواهر ندارم یه دوست صمیمی دارم پانزده ساله با هم ایم  ولی الان به خاطر یه موضوعی با هم ار ...

اخیییی عزیزم, خواهر خیلی خوبه 

حیف که از داشتنش بی نصیبی

من دوقلو ندارم ولی یه برادر کوچکتر دارم خیلییییی بهم وابسته ایم!ایشالله خدا دوریشو نیاره من طاقت ندارم😐😐

((((مد)))) یعنی شبیه شدن همه کسانی  که فک میکنن( متفاوت اند).......