2777
2789

بچه ها من و آبجیم باهم دوقلو همسان هستیم و خیلی به همدیگه وابسته بودیم

یعنی تو این 20 سال نشده بود که یه دقیقه از هم جدا بشیم ,نشده بود که یه روز بدون بغل کردن همدیگه بخوابیم مدرسه , خونه, بازار, دکتر همه جا باهم بودیم, همه ی لباسمون عین هم بود

بعد یه شب واسمون خواستگار اومد, تو یه روز عقد کردیم تو یه شبم عروسی گرفتیم باهم ست پوشیدم تو همه ی مراسما دامادا هم همینطور

ولی بعدش از هم جدا شدیم من اومدم تهران اون رفت اردبیل. 😔😔😔

دارم از دوریش سکته میکنم

کسی مثل من شده؟  خیلی سخته. 😔😔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادت نمیکنم هیچوقت 

الان که اومدم اینجا هر ساعت گوشی دستمونه باهم حرف میزنیم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
دیگه لاله و لادنم از هم دوست داشتن یکم فاصله بگیرن ... شاید حکمتی داره ... بیشتر با هم با اینترنت و ...

اره هروز با ایمو و گوشی تو ارتباطیم ولی من اینجا تنهام اون پیش خانوادمه 

من بیشتر احساس تنهایی میکنم  😔😔

شوهراتونم دوقلو بودن ؟

نه ولی مال هردومون فامیل هستن 

واسه همون قبول کردن که تو یه روز مراسم عقد و عروسی رو بگیریم

کاشقبل ازدواج به این موضوع فکر مکردین که دوری سخته

اخه هردومون عاشق شده بودیم.

وای هروز بدون فهمیدن مامان با همسرامون حرف میزدیم اون مواظب میبود من حرف میزدم منم مراقبت میکردم کسی نیاد اون حرف میزد وای چه روزایی داشتیم خدایا

آخی خیلی بده من خواهرم دوسال ازم بزرگتره ولی وابستم بهش یه مدت قهر بودیم انقدر سخت بود برام یهو گریم ...

ازدواج کردین شماهم؟که جدا شدین؟ 

فقط اومدم بگم که منم دوقلو همسان دارم . شما دوقلو ها خیلی عشقید⚘⚘⚘😍😍😍

یه لحظه گوش کن خدا... جدی میگم .. نه بچه بازی نه ادا و اطوار.... تو این دنیا......حال خیلی ها اصلا خوب نیست.یه دستی به زندگی شون بکش. لطفااااا