سامم مدیر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1908 عنوان چند وقته مزاحم دارم بیاین لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 20 پست همش مینویسه سلام خوبی بار اول نوشتم شماجواب نداداما تقریبا هر روز پیام میده هر روز یک پیام " سلام خوبی " توی تایمای متفاوت شبانه روز خطمو عوض کرده بودم و به جز چندتا همکار و افراد نزدیک نداشته. چجوری میتونم بفهمم کیه؟؟ کنجکاو شدم کلا!! 1403/07/22 | 22:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سامم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1908 با یه شماره دیگه تا حالا بهش زنگ زدی؟ یه چیزی که اگه آشنا باشه احتمال بدی که نداشته باشدش اگه حرف بز ... نه اصلا حتی این به مغزم خطور هم نکرده بود🤔ولی میترسم .... نمیدونم ینی استرس میگیرم😑😑
سامم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1908 از دوست پسرای قدیمیه یا پسر همسایه س اخه شماره مو نداشت کسیشایدم پیدا کردهولی خب من تلگرام چک کردم شماره قدیمیم جز مخاطبینش نبود
taaraprice عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 801 نه اصلا حتی این به مغزم خطور هم نکرده بود🤔ولی میترسم .... نمیدونم ینی استرس میگیرم😑😑 اگه دوست نزدیکی دارید بگید اون زنگ بزنه میتونه بعدم وانمود کنه که اشتباه گرفته اگه فردی که قراره زنگ بزنه پسر باشه که چه بهتر لوزر به تمام معنا🦈
شقایق۲۲m عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 190 اخه شماره مو نداشت کسیشایدم پیدا کردهولی خب من تلگرام چک کردم شماره قدیمیم جز مخاطبینش نبود اون داره شمارتو
سامم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1908 اگه دوست نزدیکی دارید بگید اون زنگ بزنه میتونه بعدم وانمود کنه که اشتباه گرفته اگه فردی که قراره زن ... 🤔🤔🤔🤔🤔حالا پسر از کجا بیارمولی باریکلاااااا باش ان شاالله
سامم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 1908 اون داره شمارتو نه شماره قدیمیمو نداره اخه من تلگرامم روی شماره قدیمم هستبعد شماره شون که سیو کردم دیدم شماره قدیممو نداره جز مخاطباش