2777
2789

عین برادرزاده من  

زنداداشم شیرشو جمع میکنه تو شیشه میده مجبورا

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه اوه منو یاد روزای بدم انداختی پسر منم نمیخورد فقط تو خواب میخورد من اشتباه کردم به حرف دکترش گوش کردم ندوشیدم تو شیشه بدم بهش کم کم شیرم خشک شد الانم شیر خشک میخوره سر این موضوع واقعا من چند سال پیر شدم شما اشتباه منو نکن بدوش با شیشه بهش بده ایشالله بعد یه مدت خوب میشه

خدایا بخاطر همسر وپسرم تا عمر دارم ازت ممنونم

دختر منم ۳ماه و ده روزشه،سه چهارروزه تو بیداری شیر نمیخوره،خودم یه روشی پیدا کردم وقتی میخوام شیرش بدم بغلم نمیگیریمش،رو زمین طاق باز هست خودم سینمو نزدیکش میبرم میخوره،دستمم میبرم زیرتشکش،شیب دار بشه که نپره گلوش،اینجوری میخوره،رفلاکس داره

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷