2777
2789
عنوان

خانوما پریود نمیشم چی بخورم🥲☹️

219 بازدید | 13 پست

دو روز دیگه باید پریود بشم ولی الان ی هفتس درد دارم الانم کمرم و زیر دلم ب شدت درد میکنه چی بخورم پریود بشم نابود شدم دیگهههه😭ب حز دمنوش و چای نبات چی بخورم خوبه؟ 

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا منم تازگیا همش عقب میفته ماه پیش زردچوبه خوردم چن ساعت بعدش شدم امروز دوباره خوردم ولی نشد دیگه

چقدر زردچوبه بخورم؟!

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌                                                      
زعفران زنجبیل رازیانه

به جز اینا چی بخورم خوبه؟ دیگ خسته شدم انقد اینارو خوردم حالم بهم میخوره

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
برا منم تازگیا همش عقب میفته ماه پیش زردچوبه خوردم چن ساعت بعدش شدم امروز دوباره خوردم ولی نشد دیگه

ینی زردچوبه خالی میخوری؟ 

نه یه قاشق بریز تو یه لیوان آب گرم

این ک طعمش وحشتناکه عمرا بتونم بخورم🥲😭