2777
2789
اره درسته اما این همه اتفاق مث یه فیلم می مونه

به نظر من اینطور نیست واقعا راضیه چون خودشو با شرایط جدیدش وفق داده

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷

همه چیزداستان یه طرف اون داداشش یه طرف خیلی رومخه.مرتضی داستان هم به احتمال زیادعواقب بازی کردن بااحساسات پاک یه دختررودیده.بنظرم مرتضی ازاحساسات ناتیا سواستفاده کرد وبعدم پاش وای نایستاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ...ممنونم از اینهمه ابراز همدردی ...الان ی چیزی میزارم تا ی کم شما هم که با خوندن سرگذشتم ناراح ...

خواهشا تو یه تاپیک جدا بزار عزیزم که راحت خونده بشه تو تاپیک شما دیگه خیلی سخت میشه مطلبی رو پیدا کرد ممنون از محبتت

سلام ...ممنونم از اینهمه ابراز همدردی ...الان ی چیزی میزارم تا ی کم شما هم که با خوندن سرگذشتم ناراح ...

تو تاپیکتون انقدر حجم پیامها بالابود که نمیشد پیغام گزاشت فقط خواستم بهتون بگم خیلی خانووومی و قدرتمند

گاهی وقتا میگم چقد خوبه یکی هس که عاشقمه...

خداروشکر ناتیا

بخدا اروم‌گرفتم

همینجوری پاک و عاشق بمون بذار بچه هات توی مجیط پر از عشقی بزرگ شن

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️

ناتیا منم داستان زندگیتونو خوندم هرچند پستی نذاشتم و فقط درسکوت خواننده بودم و برا آرامشتون دعا کردم 

یه جورایی داستانتون ب زندگی من شبیه عشقتون با مرتضی مث عشق سابق من بود منم از لج با پایینترین خواستگارم ازدواج کردم هرچند مرتضی من طاقت نیاورد و زندگی خودشو تموم کرد اما من بعد ازاون همه سختی با کمک شوهرم سرپاشدم و الان خوشبختم و همسرمو هم دوست دارم 

امیدوارم شما هم طعم خوشبختی رو بچشید

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !