2777
2789

منظورت خراطین هست؟

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجاش میگیرن؟🤔

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

من استفاده کردم چون باشگاه میرفتم باید حجم گیری میکردم روغن زالو با خراطین متنفاوته 

درصد تاثیر گذاری زالو خیلی بیشتر مخصوصا اگه تایلندی باشه ۲ سایز اضافه کردم 

اگه خواستی بیا شمارشو بدم تل*گرم پی ام بده به نمایندش روغناشون عالیه

روغن زالو واسع افزایش سایز سینه گفتن خوبه منم میخوام بگیرم اسمش زالو بود ن خراطین

ببین من ی کانال عضوم ک خودش روغن زالو (روغن سلولزا) واسه افزایش سایز سینه و با سن داره.کلی هم اسکرین گذاشته از رضایت مشتری هاش.

ینی کلا کانال محصولات سنتیه.قیمت هاشم مناسبه

شاید منم بعدا گرفتم😆😆😆

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من یکی از دوستام خریده ن چندان اثری نداشت.اون واسه صورت خریده بود

خب اخه اصل و فرع داره.

اینایی ک همیجوری تو عطاری ها میفروشن معلوم نی چی هس؟ باس از جایی ک مطمینی بگیری

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))