می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که میشه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
ب نظرم کسی ک پدرشو از دست داده باشه انقد غصه داره تو دلش ک نشینه ب این موضوع فکر کنه ، بعدشم زنداداش شما عزادار بوده و ب نظرم تو مجلس پاگشا واقعا جاش نبوده ، اما شما میتونستین بعد پاگشا زنداداشتون و دعوت کنین و بهش بگین ک میخاستیم دعوتت کنیم اما بخاطر غم دلت مراعات کردیم ، الانم دلمون رضا نشد نیای برات جبران نکنیم ، اینجوری بهتره ب نظرم
دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊 بهترین تک بیت خطاب به خدا: گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️
نه عزیزم ازدواج کردم روی حساب مثلا احترام میخواد پاگشا کنه اما داداشم میکگه خانواده زن من اکر بیشعور ...
آخه چرا. اگه دعوت میکرد مامانت و میومدن چی میشد. هیچ اتفاقی که نمیفتاد بلکه مادرت بزرگیشو نشون میداد اما خب با این حرکت جز دلخوری و ناراحتی چیزی به دست نمیاد.