2777
2789

آره واقعا حق داره 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

باید به عنوان احترام حداقل خبر بدن

یه جوریه 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید دعوت میکرد زنداداشت رو حالا با خودش بود که بیاد یا نه... بعدشم خواهر شوهر شما رو چرا مامانت پاگ ...

نه عزیزم ازدواج کردم 

روی حساب مثلا احترام میخواد پاگشا کنه 

اما داداشم میکگه خانواده زن من اکر بیشعور بودن پدرشون از دست دادن به خاطر زن من دعوت میکردین پارسال  بوده این جریان 

من گفتم حق داره 

مادرم زیر بار نرفت

ب نظرم کسی ک پدرشو از دست داده باشه انقد غصه داره تو دلش ک نشینه ب این موضوع فکر کنه ، بعدشم زنداداش شما عزادار بوده و ب نظرم تو مجلس پاگشا واقعا جاش نبوده ، اما شما میتونستین بعد پاگشا زنداداشتون و دعوت کنین و بهش بگین ک میخاستیم دعوتت کنیم اما بخاطر غم دلت مراعات کردیم ، الانم دلمون رضا نشد نیای برات جبران نکنیم ، اینجوری بهتره ب نظرم 

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

ب نظرم کسی ک پدرشو از دست داده باشه انقد غصه داره تو دلش ک نشینه ب این موضوع فکر کنه ، بعدشم زنداداش ...

عزیزم پارسال پدر ایشون فوت کرده بود همه دعوتش کردن همه جا رفت که مثلا توی خونه نشینه 

الان پاگشا امساله 

ب نظرم کسی ک پدرشو از دست داده باشه انقد غصه داره تو دلش ک نشینه ب این موضوع فکر کنه ، بعدشم زنداداش ...

و الان ناراحته حتی داداشم 

میگه وقتی رسم هست دعوت کنید وقتی یکی عزاداره 

چرا احترام نکردید 

اما برای پاگشایی احترام میکنید 

الان هنوز زنداداشم ناراحتیش نگفته 

اما داداشم ناراحته 

میکه قطعا زنم ناراحت میشه و بهم سرکوفت میزنه

نه عزیزم ازدواج کردم روی حساب مثلا احترام میخواد پاگشا کنه اما داداشم میکگه خانواده زن من اکر بیشعور ...

آخه چرا.  اگه دعوت میکرد مامانت و میومدن چی میشد. هیچ اتفاقی که نمیفتاد بلکه مادرت بزرگیشو نشون میداد اما خب با این حرکت جز دلخوری و ناراحتی چیزی به دست نمیاد. 

آخه چرا. اگه دعوت میکرد مامانت و میومدن چی میشد. هیچ اتفاقی که نمیفتاد بلکه مادرت بزرگیشو نشون میدا ...

گیر افتادیم ب خدا بااینکارهای مادرم 

خانواده زنداداشم کم بیشوری نداشتن 

اما خب احترام به داداشم بود و خود زنداداشم که دختر خوبیه واقعا 

من گفتم اصلا داداشم نیاد و پنهان کنه از زنش 

نمیدونم درسته یا نه

عزیزم پارسال پدر ایشون فوت کرده بود همه دعوتش کردن همه جا رفت که مثلا توی خونه نشینه الان پاگشا امسا ...

اهاااا پس باید دعوتش کنید دیگه من فک کردم غمش تازه هس

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️