2789
عنوان

پزشکی تعهدی

402 بازدید | 14 پست

پزشکی تعهدی شورای عالی انقلاب فرهنگی کنارش نوشته بود روزانه تو انتخاب رشته یعنی بچهایی ک اینو زدن قرار نیست توی مناطق محروم خدمت کنن؟؟ دوست صمیمی من قبول شده و خواست بدونه ممکنه محل خدمتش رو مجبورش کنن جایی غیر از مرکز استان باشه؟

سلام رفیق

تو خود دفترچه ی انتخاب رشته واسه ی این کدرشته نوشته محل کار کجا هست مثلا گاهی پزشکی قانونی هس گاهی زندان گاهی کلینیک های دولت اینکه کنار محروم نوشته روزانه یعنی همراه با بچه های قبولی روزانه درس میخونه تو همون دانشگاه

تو خود دفترچه ی انتخاب رشته واسه ی این کدرشته نوشته محل کار کجا هست مثلا گاهی پزشکی قانونی هس گاهی ز ...

مناطق مورد نیاز علوم پزشکی‌ نوشته براش 

میگه ممکنه مجبورش کنن اطراف کار کنه؟

سلام رفیق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو خود دفترچه ی انتخاب رشته واسه ی این کدرشته نوشته محل کار کجا هست مثلا گاهی پزشکی قانونی هس گاهی ز ...

برای ما پارسال همرو نوشته بودن محروم اصلا ما تعهدی روزانه نداشتیم واسه اینا گیژ کنندست

سلام رفیق

اونایی که آزاد میخونن هم باید برن طرح تو مناطق محروم بعد دوستت تعهدیه و میخواد بره مرکز استان؟ مرکز استان نمیشه رفت برای طرح و تعهدیاهم باید ۱۵سال تو منطقه محروم خدمت کنن

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

برای ما پارسال همرو نوشته بودن محروم اصلا ما تعهدی روزانه نداشتیم واسه اینا گیژ کنندست

یکی از آشناهای ماعم تعهدی تهران میخونه سرکلاسی که رتبه یک میره دانشگاه روزانه

اونایی که آزاد میخونن هم باید برن طرح تو مناطق محروم بعد دوستت تعهدیه و میخواد بره مرکز استان؟ مرکز ...

این کلا اشتباهه ۱۰ سال هست خدمت خودش نوشته اصلا

نمیدونم والله منم گفتم هدف از تعهد خدمت درواقع مناطق کم برخورداره ن مرکز 

سلام رفیق

نمیدونم من یه مورد دیدم نوشته بود پزشکی قانونی شهرمون بود

۷۰ نفر ظرفیت داره این کد رشته شهرستان بوشهر که پره مگه چقد پزشک میخواد قطعا تعهدی های مناطق مورد نیاز علوم پزشکی باید برن اطراف 

سلام رفیق

این کلا اشتباهه ۱۰ سال هست خدمت خودش نوشته اصلانمیدونم والله منم گفتم هدف از تعهد خدمت درواقع مناطق ...

چی اشتباهه؟ والا موقع ما که ۳برابر مدت تحصیل بدون حساب اینترنی بود که میشد ۱۵سال پس الان شده ۱۰سال در هر صورت به درد نمیخوره

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

۷۰ نفر ظرفیت داره این کد رشته شهرستان بوشهر که پره مگه چقد پزشک میخواد قطعا تعهدی های مناطق مورد نیا ...

آره احتمالا باید بره ۷۰ تا خیلی زیاده تو خود شهر فکر نکنم این همه لازم باشه

اره جدیدا شهر محل خدمت نمیزنن تو دفترچه انتخاب رشته گفتن با توجه به نیاز کشور میفرستیم یه منطقه

کنار ی سری کد رشته ها ک مخصوص بچهای بومی هستن میزنن محروم کنار اونایی ک شورای عالی انقلاب فرهنگی هستن میزنن روزانه میگن تفاوتش تو محل خدمته ولی خیال نکنم ک تعهد مناطق مورد نیاز علوم پزشکی اگه روزانه هم باشه محل خدمتش خود مرکز بیوفته چون خیلی زیادن

سلام رفیق