ماری_گلی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 2414 عنوان کسایی ک دیپلمشونو خریدن یه لحظه بیاین 151 بازدید | 16 پست سلام بچه ها ، این دیپلمی ک خریدید میشه رفت دانشگاه ؟؟ شما رفتید ؟ چ جوریاس ، من بخرم میتونم برم دانشگاه ؟ پیشاپیش ممنون از راهنمایی ها 🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره میسازمت وطن 🌿 تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️ 1403/07/22 | 15:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماری_گلی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 2414 کسی جواب داد ب من بگو خدا کنه 🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره میسازمت وطن 🌿 تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️
ماری_گلی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 2414 یه مدرک پایه دیپلم چیه که بخوایید اونم بخرید میدونی آموزش پرورش چقد اذیت میکنه ؟؟؟ سه ماهه قراره ب من کارنامه بدن!! اخرشم هیچی 🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره میسازمت وطن 🌿 تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️
smug عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 23666 میدونی آموزش پرورش چقد اذیت میکنه ؟؟؟ سه ماهه قراره ب من کارنامه بدن!! اخرشم هیچی تا زمان اماده شدن یه گواهی موقت میدن دستتون
zoha1y عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 618 من دوستم از دبیرستان غیرانتفاعی خریدرفتیم دانشگاه آزاد راحت قبولش کردن.برای استعلام فرستادنمون رفتیم از کافی نت گرفتیم دادیمشون
پریماه٩٩ عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 5640 من دوستم از دبیرستان غیرانتفاعی خریدرفتیم دانشگاه آزاد راحت قبولش کردن.برای استعلام فرستادنمون رفتیم ... استعلام از دانشگاه میگیرن مگه؟
پریماه٩٩ عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 5640 نه همون تاییدیه تحصیلی ببین من یکی از درسام. مونده تا کاردانی بگیرم ،اگ ی مدرک کپی شده ببرم دانشگاه علمی کاربردی میذارن واسه کارشناسی بخونم بنظرتون؟
zoha1y عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 618 ببین من یکی از درسام. مونده تا کاردانی بگیرم ،اگ ی مدرک کپی شده ببرم دانشگاه علمی کاربردی میذارن واس ... فکر نکنم بشه چون تاییدیه دیپلم میخاد اونو کافی نت از سایت آموزش پرورش میگیره روش نوشته آیا دیپلم دارید یانه
ماری_گلی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 2414 من دوستم از دبیرستان غیرانتفاعی خریدرفتیم دانشگاه آزاد راحت قبولش کردن.برای استعلام فرستادنمون رفتیم ... چطور خرید ؟ منم برم مدرسه غیرانتفاعی ؟ 🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره میسازمت وطن 🌿 تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️
zoha1y عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 618 چطور خرید ؟ منم برم مدرسه غیرانتفاعی ؟ اون سال سوم نرفته بود.همه نه ولی بعضی مدرسها میدن پارتی داشته باشی که دیگه بهتر
ماری_گلی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 2414 اون سال سوم نرفته بود.همه نه ولی بعضی مدرسها میدن پارتی داشته باشی که دیگه بهتر پارتی ندارم 🥲هعی 🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره میسازمت وطن 🌿 تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️
zoha1y عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 618 پارتی ندارم 🥲هعی حالا یه سر دبیرستانا غیرانتفاعی بزنید انشالله که بشه