2777
2789
عنوان

کتک زدن

239 بازدید | 30 پست

ی بچه سه ساله چرا کتک میزنه؟هروقت منو باباش خصوصا چیزی بهش میگیم ک خوشش نمیاد مارو کتک میزنه هرچی با ارامش میگیم نکن دعواش میکنیم فایده نداره ک نداره باید چیکارش کنیم؟

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

لایک کنین

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما میزنینش؟

کتک زدن ب اون معنا نه

ولی مثلا بهش میگم بیا کتکت بزنم یا گازت بگیرم بعد بوسش میکنم یا خیلی اروم میزنم پشتش و مشخصه ک کتک نیست

بی محلی کن به کارش یا اینکه حواسش رو به ی چیز دیگه ای پرت کن مثلا چیزی که خیلی دوست داره درموردش تعریف کن که حواسش پرت بشه 

ولی بیشتر بی محلی باید بکنی بعدا که خوش اخلاق بود بهش بگو که اینکاری که میکنی زشته

بهش محل نده اون لحظهانگار کدوجود ندارهنه دعوا کن نه بخندبعد آروم شد اومد حرف زد بگو دیگه مامانت نبست ...

نه این حرف خیلی بدیه روانشناسا میگن اصلا این حرفو به بچه نزنین که دیگ مامانت نیستم یا دوست ندارم 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

نه این حرف خیلی بدیه روانشناسا میگن اصلا این حرفو به بچه نزنین که دیگ مامانت نیستم یا دوست ندارم

اره منم با بخش اول حرفاشون موافقم ولی اخرش نه ی چیز دگ پیدا میکنم بهش میگم

خب کتک زدن شده یه حرکت بی اهمیت درسته؟ یعنی فکر میکنه کار مهمی نیست

ن من کتکش نمیزنم ولی شاید حرفام باعث شده اون اینجوری فکر کنه

بی محلی کن به کارش یا اینکه حواسش رو به ی چیز دیگه ای پرت کن مثلا چیزی که خیلی دوست داره درموردش تعر ...

خیلی منطقی بود ممنونم از راهکارتون خدا خیرتون بده🙏⚘️