2789
عنوان

کتک زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه این حرف خیلی بدیه روانشناسا میگن اصلا این حرفو به بچه نزنین که دیگ مامانت نیستم یا دوست ندارم

ببخشید ولی روان شناس ها چی می‌دونن در مورد بچه چهارتا کتاب خواندن همین میگن به همه

من پسرم سه و نیم ساله هست

همین گفتم بهش از سرش افتاد الان کار بد می‌کنه نه دعوا میکنم نه میزنم فقط میگم دوست ندارم پسرم نیستی

اونم میگه ببخشید نی نی بد نیستم دیگه منم میگم پسرم هستی پس تازه اونم ماهی یک بار شاید اذیت کنه بد بشه 

دایی خود منم خیلی سال پیش همین کار میکرد با پسرش و فقط می‌گفت پدرت نیستم الان پسرش ببین از همه نظر عالی شده

تازه اثر بد هم روش نداشت

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
ببخشید ولی روان شناس ها چی می‌دونن در مورد بچه چهارتا کتاب خواندن همین میگن به همهمن پسرم سه و نیم س ...

همون چهارتا کتابم با کلی تحقیق اینا خوندن ولی بنظرم اصلااااا حرف درستی نیس باز خود دانید چون روحیه بچه ها همشون مثل هم نیس

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

همون چهارتا کتابم با کلی تحقیق اینا خوندن ولی بنظرم اصلااااا حرف درستی نیس باز خود دانید چون روحیه ب ...

نه تحقیق چی 

دکترها دانشگاه آزاد ک پول میدن مدرک میگیرن چون درس می‌خواندن ک دولتی بودن نه آزاد

دکترهای دولتی هم چهارتا کتاب درسی میخونن دیگه

من تربیت قدیم بیشتر قبول داشتم بچه ها جلو پدر مادر پا دراز نمی‌کردن

تا مادر اجازه نمی‌داد دختر مو‌بدنش نمیزد

الان با روش های مشاوره شده دوران سلطنت بچه ها و روز به روز بدتر میشه

من مخالف کتک زدن و داد زدن هستم

اما مثل روان شناس ها هم بچه ام نازنازی بار نمیارم دقیقا همون کاری ک پدر مادر خودم و دایی و خاله هام کردن انجام میدم

نه تحقیق چی دکترها دانشگاه آزاد ک پول میدن مدرک میگیرن چون درس می‌خواندن ک دولتی بودن نه آزاددکترهای ...

روانشناسای خودمونو نگفتم کل روانشناسای دنیا همینو میگن اتفاقا میگن نه پررو کنید نه مقل قدبم سخت بگیرید که عقده ای بشن همه چیز متعادلش خوبه اتفاقا بجاش بچه باید تنبیه بشه اما نه بدنی من دخترم یکبار با دست زد بهم دو سالو نیمشه اون لحظه ناراحت شدم زود اومد بغلم کرد گف ببخشید گفتم بخاطر کار غلطتت امروز باهات بازی نمیکنم و خوراکی نمیخرم برات تا دیگه تکرارش نکنی دیگ بعده اون اینکارو نکرده 

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

روانشناسای خودمونو نگفتم کل روانشناسای دنیا همینو میگن اتفاقا میگن نه پررو کنید نه مقل قدبم سخت بگیر ...

من الان نه عقده ای هستم نه چیزی چون پدرم حد وسط بوده همیشه 

اما حرمتی ک نگه میداریم خیلی بیشتر از بچه های ک دور و برم میبینم 

کل روز هم پسرم تنبیه نمیکنم به خاطر یک کارش

هر زمان بگه اشتباه کردم ببخشید همون موقع توضیح میدم به زبون بچه ها کارش بد بوده و دیگه مثل قبل میشم

چون کل روز بخوام تنبیه اش کنم میگه ببخشید هم بگم ک باز مامان نمی‌زاره کارتون ببینم کل روز ممکن کار بد کنه

من میگم مامانت نیستم دوست ندارم اونم پنج دقیقه نشده معذرت میخواد تازه الان خیلی کارهای بدی ک کرده رو میگه مامان من دیگه این کار نمیکنم اون کار نمیکنم بزرگ شدم خوب شدم

خیلی از مشاوره ها حتی بچه هم ندارن چه جوری میان نظر میدن

حکایت مشاوره های تحصیلی ک فقط۵-۶تومان میگیرن انتخاب رشته کنن نه سلیقه بچه نه چیز دیگه رو درنظر نمیگیرن

من الان نه عقده ای هستم نه چیزی چون پدرم حد وسط بوده همیشه اما حرمتی ک نگه میداریم خیلی بیشتر از بچه ...

اتفاقا بچه اینجوری یاد میگیره که هرکاری کنم بگم بلخشید مامان میبخشه و تموم میشه میره باید بدونه که پای اشتباهاتش وایسه و هرکار اشتباهی یه عواقبی داره و تنبیه در پی داره اینجوری کمتر به عمد اشتباه میکنه و اینکه همه بچه ها روحیاتشون مثل هم نیس که لگیم من عقده ای نیستم پس با این روش بچمم نمیشه یکی ممکنه روحیه خیلی لطیفی داشته باشه و اسیب ببینه یکیم میبینی حتی برنیشم عین خیالش نیس بهرحال موفق باشید

اتفاقا بچه اینجوری یاد میگیره که هرکاری کنم بگم بلخشید مامان میبخشه و تموم میشه میره باید بدونه که پ ...

روش مشاوره مثلا یک روز کارتون نبیه درسته؟؟؟بعد چند بار بچه میگه می‌خوام امروز کارتون نبینم دیگه

تضمینی هست بچه کارش تکرار نکنه.

میگه مامان نهایت یک روز نمی‌زاره بازی کنم و....

اگه دقیق خونده باشی گفتم من به زبون خودش میگم اشتباه های بچه ام و دیگه بعد سه بار چهار بار تکرار. نمیکنه تازه به منم میگه این کارها بد هستن اشتباه هستن و دیگه تکرار نمیکنه مثلا قبلا رو فرش کیک میخورد الان دیگه خونه هرکسی باشیم میگه پارچه بنداز من بخورم چون بهش گفتم فرش کثیف میشه مامان باید جارو کنه خسته میشه و...

یا قبلا دست تو بینی میکرد الان میگه مامان دستمال می‌خوام و...

یعنی بعد اینکه باهاش آشتی کردم توضیح میدم حالا شده با داستان شده کتاب بخرم و....در مورد اون کارش دیگه تکرار نمیکنه

حالا میخوای به روش مشاوره برو جلو

مشاوره از نظر من فقط بلد پول بگیره چون مشاوره قبلا میرفتم فقط پول می‌شناخت و چیزی هم نمی‌گفت زیاد

روش مشاوره مثلا یک روز کارتون نبیه درسته؟؟؟بعد چند بار بچه میگه می‌خوام امروز کارتون نبینم دیگهتضمین ...

من مشاوره تا حالا نرفتم هیچ پولیم بابتش ندادم😂 کارتون اینا مثال بود باید از چیزایی که دوسداره بگی خوراکی پارک هرچی همش یدونه کارتن و نگی بعدم برای کل روز نه کارتون مورد علاقشو تا بفهمه هر اشتباهی تاوانی داره بعدم من اصلابا بچم قهر نمیکنماصلا نمیدونه قهر چیه خوب نیس پسر ببینه مامانش قهر میکنه نتیجه همین کارای غلطه که طرف میاد تاپیک میزنه سوهرم همش قهر میکنه

من مشاوره تا حالا نرفتم هیچ پولیم بابتش ندادم😂 کارتون اینا مثال بود باید از چیزایی که دوسداره بگی خ ...

والا مامان من همین کار کرده الان داداشم اصلا با خانمش دعوا هم نمیکنه چه برسه به قهر

خود منم از شوهرم بپرس اصلا قهر نمیکنم

اگه به پسرم میگم چون بفهمه کارش اشتباه هست

خوب من مشاوره رفتم دیدم چرت و پرت و بخاطر پول هست این کار میکنم

الان دخترخاله هام و پسر دایی من اصلا بلد نیستن قهر کنن همه شون هم این مدلی تربیت کردن

قهر طولانی آره خوب نیست ولی پسر من می‌دونه کار بد کرده چه بسا بزرگ شد زنش باهاش قهر کرد بفهمه کارش اشتباه بوده و بره از زنش معذرت بخواد

والا مامان من همین کار کرده الان داداشم اصلا با خانمش دعوا هم نمیکنه چه برسه به قهرخود منم از شوهرم ...

ببخشید روانشناسا همشون کارشون بیخود نیس

بعدشم اینکه ب بچه بگی دوستت ندارم مامانت نیستم باعث میشه بچه فکر کنه تا وقتی خوبه و مامان بابا دوسش دارن ک بچگی نکنه بازی نکنه اشتباه نکنه مگه ما ادم نیستیم مگه ما بزرگترا خطا نمیکنیم چرا از بچه هامون توقع داریم ک مثل ربات باشن اونام ادمن میتونن خطا کنن پس اینکه بگی دوستت ندارم شاید الان کارامد باشه ک هست اما بعد از مدتی بی تاثیر میشه و وقتی بچه بزرگتر میشه میگه بزار مامان بابام دوسم نداشته باشن ولی من این خطا رو ک تو بچگی تجربه نکردمو تجربه کنم چ بسا خطاش بزرگتر و خطرناکتر باشه بچه باید تو بچگیش‌بچگی کنه ما بچگی نکردیم الان ب پدرمادرامون هی میگیم چرا نزاشتید ما بچگی کنیم وای ب حال بچه های ما ک دگ‌میدونیم این کارا غلطه و سرشون میاریم

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

ببخشید روانشناسا همشون کارشون بیخود نیسبعدشم اینکه ب بچه بگی دوستت ندارم مامانت نیستم باعث میشه بچه ...

ببخشید بچه های شما نمیگن وای فلان کار کردم نذاشت کارتون ببینم

فلان کار کردم من نبرد پارک و....

اگه موقع کار بد بگم دوست ندارم موقع دیگه هزار بار میگم دوست دارم

بچگی و بازی چه ربطی به ادب داره

پس شما هم بچه تون کار بد می‌کنه تنبیه نکن چون داره بچگی می‌کنه

تازه تنبیه و کتک بعد یک مدت عادی میشه

اما قهر با پدر مادر تا لحظه مردن عادی نمیشه 

ببخشید بچه های شما نمیگن وای فلان کار کردم نذاشت کارتون ببینمفلان کار کردم من نبرد پارک و....اگه موق ...

منم موافق دعوا و کتک نیستم موافق قهرم نیستم هردو ب یک اندازه زشت و بچگانست

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست