2777
2789
عنوان

بارداری😂

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 61 پست
وای چقدر عالی . از این پستت اسکرین شات گرفتم یادم بمونه چه خدماتی ارائه میدن . همین صبح میرم

برو حتما پیگیری کن گلم انشالله ک نینیتو به سلامت بغل بگیری❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما خودتون یا همسرتون از پیازداغ بدتون میاد من همسرم از بویه برنج ایرانی بدش میومد و نمیخورد و منم ...

وای نه بخدا هم خودم هم همسرم عاشق بوی پیاز داغ بودیم الان اصلا نمیتونم تحمل کنم حتما باید بالا بیارم تا آروم بگیرم.کاش کسی دورم بود یه بشقاب غذا بهم میداد.ازگشنگی وتهوع شدید توی ادرارم کتون دفع شده که گفتن خطرناکه و باعث سکته مغزی و کما رفتن میشه.هیچکس نمیدونه چه حالی دارم

وای نه بخدا هم خودم هم همسرم عاشق بوی پیاز داغ بودیم الان اصلا نمیتونم تحمل کنم حتما باید بالا بیارم ...

خب برو دکتر تحت نظر باش برو خونه مادرت اینا یا مادر شوهرت اینا تو خیلی نیاز به رسیدگی داری و بچت دختره ک خیلی حالت بده مادرع پسر خیلی زرنگ میشه من بچم پسره ۱ ماه اول به شدت سخت ورزش کردم ماه دوم اومدم خونه مامانم اینا از عطر خواهرم حالم بهم میخورد الانم ک ۸ ماهمه ماشالله خیلی اوضام خوبه

خب برو دکتر تحت نظر باش برو خونه مادرت اینا یا مادر شوهرت اینا تو خیلی نیاز به رسیدگی داری و بچت دخت ...

من بارداری سوممه اون دوتا هم همین بودم سر پسرم خون بالا میاوردم روزی ده بار استفراغ میکردم

چیشد ت شنیدی🥹😍

خداروشکر که شنیدی .😍 من سونوگرافی داخل مطب زنان انجام دادم . گفت همه چیز اوکیه . ولی صدای قلب واضح شنیده نشد  . دوهفته دیگه نوبت سونو تو مرکز تصویربرداری دارم . ایشاا... تا اون موقع می‌شنوم.  سن بارداریمم ۶ هفته و یک روز بود ، که امروز شد دو روز 😃

خداروشکر که شنیدی .😍 من سونوگرافی داخل مطب زنان انجام دادم . گفت همه چیز اوکیه . ولی صدای قلب واضح ...

برا منم نذاشت صدارو گف قلبش گرم میشه ولی صربان داشت من امروز شدم شیش هفته و چهار روز 😁

❤️

من دکتر گرفتم برا سزارین😍چون باباش اردیبهشتیه سعي میکنیم اردیبهشت بیاریمش😂ولی برام زدن 3/16 تاریخ ...

سلام عزیزم . من بین سزارین و طبیعی تردید دارم . چون خیلی اکتیو هستم و کارای قدرتی دوس دارم میترسم بعداز سزارین نتونم چیز سنگین بلند کنم . فکر کن من حریفم شوهر ۸۰ کیلوییمو کول بگیرم 😅

۱۶ خرداد تاریخ عقد منه . 😍